ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Бързи интервюта срещат топ работодатели с квалифицирани кадри в София

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-09-26 16:32:00  |  Промяна: 2019-09-26 17:26:10

Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании в София в периода 28-31 октомври.

Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании в София в периода 28-31 октомври. Форматът е уникален с това, че дава възможност на участниците да се включат в 3-минутни интервюта с всяка от фирмите. Кандидатите ще могат да се срещнат лично за по 3 минути с от 5 до 10 фирми, предлагащи работни позиции с немски, холандски, френски, италиански, испански, руски езици. Също така компании в сферата на медицината и фармацията, продажбите, финанси, банкиране, хотелиерство и туризъм.

 Speed Interviews са напълно безплатни за кандидатите, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/speedinterviews/registration/. Това е така, тъй като кандидатите минават през преселекция - те трябва да отговарят на поне 2 от следните 3 критерии в зависимост от сферата на кандидатстване:

         * Минимум 2 години професионален опит

         * Отлично владеене на поне 1 чужд език

         *  Минимум завършен бакалавър

“Опитът ни показва, че този формат е много интересен и ефективен, защото спестява много време и дава добри резултати. Кандидатите успяват само за час и половина да се срещнат с 10 фирми за лични интервюта и да се върнат към дневните си задължения. Компаниите от своя страна се срещат с десетки преселектирани специалисти. Това е чудесна възможност за развитие, която свързва квалифицирани кадри с топ работодатели.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

През октомври Speed Interviews ще се проведат в трите най-големи града - София, Пловдив и Варна. Всички фирми-участници и повече за събитията може да бъде видяно на официалния сайт тук: https://careershow.bg/speedinterviews/


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини