ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Бързи интервюта срещат топ работодатели с квалифицирани кадри в София

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-09-26 16:32:00  |  Промяна: 2019-09-26 17:26:10

Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании в София в периода 28-31 октомври.

Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании в София в периода 28-31 октомври. Форматът е уникален с това, че дава възможност на участниците да се включат в 3-минутни интервюта с всяка от фирмите. Кандидатите ще могат да се срещнат лично за по 3 минути с от 5 до 10 фирми, предлагащи работни позиции с немски, холандски, френски, италиански, испански, руски езици. Също така компании в сферата на медицината и фармацията, продажбите, финанси, банкиране, хотелиерство и туризъм.

 Speed Interviews са напълно безплатни за кандидатите, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/speedinterviews/registration/. Това е така, тъй като кандидатите минават през преселекция - те трябва да отговарят на поне 2 от следните 3 критерии в зависимост от сферата на кандидатстване:

         * Минимум 2 години професионален опит

         * Отлично владеене на поне 1 чужд език

         *  Минимум завършен бакалавър

“Опитът ни показва, че този формат е много интересен и ефективен, защото спестява много време и дава добри резултати. Кандидатите успяват само за час и половина да се срещнат с 10 фирми за лични интервюта и да се върнат към дневните си задължения. Компаниите от своя страна се срещат с десетки преселектирани специалисти. Това е чудесна възможност за развитие, която свързва квалифицирани кадри с топ работодатели.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

През октомври Speed Interviews ще се проведат в трите най-големи града - София, Пловдив и Варна. Всички фирми-участници и повече за събитията може да бъде видяно на официалния сайт тук: https://careershow.bg/speedinterviews/


Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини