ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

TBI Bank посреща Боряна Събева като директор „Правна дирекция“

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-12-17 12:01:00  |  Промяна: 2020-12-17 12:01:55

Тя ще подпомага взаимодействието с регулаторните органи и развитието на нови продукти и канали заедно с бизнес отделите на банката

Боряна Събева поема ролята Директор „Правна дирекция“ в TBI Bank като фокусът ѝ ще бъде насочен към ръководенето на правните екипи в страните, в които TBI оперира, както и ще съдейства в изграждането на стабилни бизнес отношения с партньорите на банката. Също така тя ще подпомага взаимодействието с регулаторните органи и развитието на нови продукти и канали заедно с бизнес отделите на банката.

Зад гърба си Боряна има 17-годишен опит като юрист в Райфайзенбанк България, където заедно с екипа си е отговаряла за осигуряването на законосъобразността в банкирането на дребно, както и проекти като дигитално банкиране, програма за клиентско преживяване и регламенти на национално и европейско ниво в областта на защитата на потребителите, правото на конкуренция, пазарите на финансови инструменти и защита на данни. В TBI Bank Боряна ще сподели и надгради още повече своите знания с колегите си в банката в съчетание със своя професионален ентусиазъм и позитивен начин на мислене.

„Щастлива съм да се присъединя към TBI Bank, където имам възможността да работя с изключителни професионалисти“, споделя Боряна. „Вярвам, че успяват тези, които не се страхуват да опитват и да търсят винаги иновативни решения. Точно това виждам в TBI като организация с различен и нетрадиционен подход спрямо клиентите, продуктите, процесите и визията.“

„Щастлив съм да приветствам Боряна в нашия екип“, споделя Питър Барон, CEO на TBIF (TBI Bank). “Нейният дългогодишен опит в индустрията, заедно с отдадеността, мотивацията и стремежа към постигането на отлични резултати ще допринесат за развитието на един от най-ключовите отдели за всеки бизнес, включително и за нашия.”

В свободното си време новият директор „Правна дирекция“ в TBI Bank обича да е в компанията на семейството си. А освен това споделя откровено, че предпочита морския бриз пред планинския полъх. Може би това е и причината за нейната готовност да се „гмурне“ директно в новите предизвикателства в банката!

TBI Bank е напълно лицензирана банка с фокус върху клиенти, малки и средни предприятия и търговци, предоставяща финансови и допълнително внедрени услуги чрез широка мрежа от „phygital“ канали и платформи. Оперираме в България, Румъния, Германия, Швеция и Полша и сме част от 4finance, един от европейските лидери в областта на дигиталното потребителско финансиране. Чрез собствена мрежа от 300 локации и доверена мрежа от над 10 000 търговци, TBI Bank обслужва повече от 1 милион клиента. Само през 2019 г. сме предоставили над 500 хил. кредита. Успешният ни бизнес модел и фокусът ни върху клиентите, ни позволява да бъдем една от най-печелившите и ефективни банки в България през последните 7 години, включително и номер 1 за 2019 г. (Капитал K10). Екипът от посветени професионалисти работи усилено за бъдеще, захранвано от технологии, за да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини