ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ЦКБ предлага кредитни карти Mastercard без лихва за първите 6 месеца

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-12-14 14:12:00  |  Промяна: 2020-12-14 14:12:44

Промоцията включва извършване на всички видове транзакции като онлайн плащания, покупки на стоки и услуги, теглене на пари в брой и парични преводи

Актуални гъвкави и изгодни решения очакват клиентите на Централна Кооперативна Банка. На 7 декември банката стартира специална кампания в рамките на която за всяка новоиздадена кредитна карта Mastercard важат специални промоционални условия - без годишна такса за първата година и без лихви през първите 6 месеца от активиране на картата.

Промоцията включва извършване на всички видове транзакции като онлайн плащания, покупки на стоки и услуги, теглене на пари в брой и парични преводи. Като допълнителен комплимент се осигуряват и други предимства за клиентите, които притежават кредитна карта Mastercard. Те могат да се възползват от различни изгодни отстъпки и Cash back при избрани търговци, както и от включена безплатна застраховка при пътуване в чужбина.

Специалните условия важат за новите кредитни карти Mastercard, издадени до 28.02.2021 г. и активирани до 16.03.2021 г., а в допълнение от ЦКБ осигуряват и изгодни предложения след изтичането на промоционалния период до 45 дни гратисен период за всички транзакции с Mastercard Standard и до 60 дни за всички транзакции с Mastercard Gold. 

Повече за специалната кампания на Централна Кооперативна Банка и условията на промоционалните предложения може да откриете на телефон *5050 или 02/ 92 66 500, във всеки клон на Централна Кооперативна Банка, както и на адрес: www.ccbank.bg.

 

 

 


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини