ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Централна кооперативна банка е най-високо оценяваната банка като работодател от българските студенти

Автор: disislav.georgiev  |  Дата на публикуване: 2022-08-05 14:01:00  |  Промяна: 2022-08-05 14:01:51

Това сочат данни от ежегодното независимо проучване Graduate Survey за 2022г.

Централна кооперативна банка (ЦКБ) е най-високо оценяваната от българските студенти като работодател банка. Това показват данните от ежегодното независимо проучване Graduate Survey на ToTheTop Agency. През 2022г. проучването се провежда за шеста поредна година, измервайки имиджа на работодателите сред студентите у нас по международен лиценз.  

Младото поколение в страната отрежда 23-то място на ЦКБ в класацията. Така дружеството се нарежда в топ 30 на компаниите с най-висок имидж като желан работодател сред студентите в България в категорията за компании с над 250 служители.

Отличието е поредното доказателство за високото ниво на управление и стремежът на Централна кооперативна банка (ЦКБ) да се грижи за своите служители, както и да подпомага професионалното развитие на младото поколение на България. 

Проучването Graduate Survey се провежда ежегодно от ToTheTop Agency с медийното партньорство на Investor.bg. Проучването е независимо, по международен лиценз на Modern ManagementConsulting, UK, и цели да скъси дистанцията между работодатели и студенти, предоставяйки разширена индивидуална информация за имиджа на всяка компания, събрала достатъчен брой анкетирани за попадане в статистически представителна извадка.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини