ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Career Show 2019 - на път да се превърне в едно от най-значимите кариерни събития в България

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-06-13 16:49:00  |  Промяна: 2019-06-13 16:49:15

3 месеца преди самото събитие местата за работодатели вече са почти разпродадени

Поради големия интерес от страна на работодателите, Career Show 2019 увеличава местата си за изложители, след като над ¾ от местата, предвидени първоначално, се запълниха още в началото на годината. Организаторите отвориха нови 20 места и дори така, само 3 месеца преди датата на събитието, те са заети на над ⅔ .

Събитието ще се проведе на 10 септември в Арена Армеец и вече дава заявка да се превърне в едно от най-значимите кариерни събития в страната.

“Вдигаме кариерните събития на ново ниво и това се усеща както от работодателите, така и от кандидатите, от които също наблюдаваме голям интерес”, казва Виктория Добринова, PR & Event Manager на Career Show. “Свободните изложбени пространства намаляват с всеки ден и това ни вдъхновява да влагаме енергия в организацията все повече и повече”, допълва тя.

Събитието е първото в България, насочено изцяло към квалифицирани кадри и цели да покаже, че в страната ни има условия за развитието им. За да се включат в него, участниците трябва да се регистрират напълно безплатно от тук: https://careershow.bg/register/, след което екипът на Career Show преглежда техните регистрации, които трябва да отговарят на поне 2 от 4-те посочени и в линка критерии.

На място участниците ще могат както да се срещнат с работодатели от разнообразни сфери и с разнообразни позиции, така и да се включат в лекции и активности спрямо интересите им. Добре познати лектори, представители на компании и популярни лица ще бъдат специални гости на събитието, за да дадат ценна информация и споделят личен опит в богатата предвидена програма.

“Според нас, кариерните форуми не трябва просто да събират на едно място голям брой фирми и кандидати, те трябва да дават много по-голяма добавена стойност на всички. А и една от целите ни е да покажем, че в България развитие за онези, които го искат и се борят за него, има споделя Виктория.

Като едно истинско шоу, събитието ще завърши с афтърпарти, което ще се проведе на 10 септември от 20:30 ч. В Culture Beat Club, София, където са поканени и всички, които по една или друга причина не са успели да се включат през деня. Те ще могат в неформална обстановка да се запознаят и с представители на фирми и да завържат нови ценни контакти.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини