ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Career Show 2019 - на път да се превърне в едно от най-значимите кариерни събития в България

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-06-13 16:49:00  |  Промяна: 2019-06-13 16:49:15

3 месеца преди самото събитие местата за работодатели вече са почти разпродадени

Поради големия интерес от страна на работодателите, Career Show 2019 увеличава местата си за изложители, след като над ¾ от местата, предвидени първоначално, се запълниха още в началото на годината. Организаторите отвориха нови 20 места и дори така, само 3 месеца преди датата на събитието, те са заети на над ⅔ .

Събитието ще се проведе на 10 септември в Арена Армеец и вече дава заявка да се превърне в едно от най-значимите кариерни събития в страната.

“Вдигаме кариерните събития на ново ниво и това се усеща както от работодателите, така и от кандидатите, от които също наблюдаваме голям интерес”, казва Виктория Добринова, PR & Event Manager на Career Show. “Свободните изложбени пространства намаляват с всеки ден и това ни вдъхновява да влагаме енергия в организацията все повече и повече”, допълва тя.

Събитието е първото в България, насочено изцяло към квалифицирани кадри и цели да покаже, че в страната ни има условия за развитието им. За да се включат в него, участниците трябва да се регистрират напълно безплатно от тук: https://careershow.bg/register/, след което екипът на Career Show преглежда техните регистрации, които трябва да отговарят на поне 2 от 4-те посочени и в линка критерии.

На място участниците ще могат както да се срещнат с работодатели от разнообразни сфери и с разнообразни позиции, така и да се включат в лекции и активности спрямо интересите им. Добре познати лектори, представители на компании и популярни лица ще бъдат специални гости на събитието, за да дадат ценна информация и споделят личен опит в богатата предвидена програма.

“Според нас, кариерните форуми не трябва просто да събират на едно място голям брой фирми и кандидати, те трябва да дават много по-голяма добавена стойност на всички. А и една от целите ни е да покажем, че в България развитие за онези, които го искат и се борят за него, има споделя Виктория.

Като едно истинско шоу, събитието ще завърши с афтърпарти, което ще се проведе на 10 септември от 20:30 ч. В Culture Beat Club, София, където са поканени и всички, които по една или друга причина не са успели да се включат през деня. Те ще могат в неформална обстановка да се запознаят и с представители на фирми и да завържат нови ценни контакти.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини