ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Можем ли да подобрим HR процесите в компанията си?

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2016-02-10 11:29:00  |  Промяна: 2016-02-23 14:48:16

47 компании ще представят иновациите и тенденциите в HR бранша

За никой отговорен мениджър не е тайна, че управлението на човешките ресурси в компанията му е от първостепенно значение за нейния успех. В наши дни обаче, този процес има толкова много аспекти, че често се случва HR специалистите в компанията да се окажат затрупани от изцяло административна работа и да нямат възможност да обръщат нужното внимание на всеки един от тях.

Добро решение на този проблем е част от HR процесите да бъдат прехвърлени към външни сътрудници и компании. Независимо дали става въпрос за подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тиймбилдинги, payroll, или друго, на българския пазар вече оперират компании, които могат да поемат част от или пък цялата тежест при управлението на конкретна дейност.

Чрез закупуването на съвременни решения за управление на HR процесите, вашата компания би могла значително да подобри резултатите си. Може би вече се питате къде е най-добре да потърсите такива услуги?

На 11 февруари в х-л Хилтън, София, ще се проведе единственото у нас изложение за компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси - HR Industry. По време събитието присъстващите HR мениджъри и управители ще могат да посетят щандовете на 47 компании и организации, опериращи в помощ на HR бизнеса у нас, и да се запознаят в детайли с техните услуги.

Друг важен елемент от изложението е специализираната семинарна програма, по време на която, специалисти от компаниите-участници ще дискутират интересните теми, свързани с дейността на HR професионалистите като цяло. Освен това, всички посетители на HR Industry ще получат и безплатно копие от специализирания каталог на българската HR индустрия, който се изготвя специално за събитието.

HR Industry 2016 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger с генералното спонсорство на MetLife.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини