ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

За шеста поредна година ще се проведе конкурса Студент на годината на УНСС

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2017-11-08 17:53:00  |  Промяна: 2017-11-08 17:54:14

Категориите, в които могат да кандидатстват студентите са "Бакалавър на годината“, „Магистър на годината“, „Докторант“, „Спортист“ и "Талант"

За шеста поредна година ще се проведе конкурса Студент на годината на УНСС. Целта на проекта е да се популяризират постиженията на студентите от най-големия университет в страната, да се развива европейско мислене сред младото поколение за конкурентно участие и мотивация за победа и да се популяризира дейността на Студентски съвет при УНСС.

Студентски съвет е единствения законоустановен орган за защита правата и интересите на студентите във висшите учебни заведения. Чрез събитията, които организацията организира се цели развитието на студентите не само в академичната общност, а и на пазара на труда. Студентските съвети създават лидери с ясна визия за развитие и отговорност, от които се нуждае нашето общество.

 Категориите, в които могат да кандидатстват студентите са: "Бакалавър на годината“. „Магистър на годината“, „Докторант“, „Спортист“ и "Талант". За всяка категория кандидатите трябва да предоставят своите документи, удостоверяващи техните постижения.

Престижното жури на конкурса е в състав Ректорското ръководство на Университета за национално и световно стопанство. Николай Цонков, Народен представител в 44-то народно събрание, Димитър Дилчев, кмет на район „Студентски“, Любен Дилов- син, Антония Петрова, Габриела Василева, Гергана Малкоданска, Росица Радоева, Проект-мениджър на „Rabota.bg“  и Председателите на Националния младежки форум и Националното представителство на студентските съвети в Република България.

Церемонията по награждаването на „Студент на годината 2017“ ще бъде на 15 ноември от 18:30 в УНСС. Главен изпълнител ще бъде Дичо, а Гери Дончева и Кристиян Янкулов ще бъдат водещи на събитието.

Партньорите на конкурса са телевизия „Bulgaria On Air”, Издателска къща „Хермес“, Козметична компания “Oriflame”, Винарска изба „Магура“,  Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ и Национално представителство на студентските съвети в Република България.

Студентски съвет при УНСС смята, че събитието ще повиши добрата репутация на Университета за национално и световно стопанство и ще доведе до утвърждаването му като водещ сред университетите както в страната така и сред Европейската общност.


Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини