ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ВУЗФ се превръща в лаборатория за по-добро бъдеще - в новото издание на „Академия за новите бизнес лидери“

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2018-01-25 15:28:00  |  Промяна: 2018-01-25 15:28:30

Уъркшопът на тема „Чист Хоризонт с чиста енергия“ ще се проведе на 31 януари от 10,30 часа

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава своя образователен проект „Академия за новите бизнес лидери“, но с нова тема - „Чист Хоризонт с чиста енергия“. Заедно с Технократи, на 31 януари в 10,30 часа, университетът ще се превърне в истинска лаборатория за по-добро бъдеще, защото освен интересни дискусии, участниците в панела ще имат възможността да изпълнят реални експерименти за добиване на енергия в реално време.

Всеки месец, през последните три години, Академията на ВУЗФ събира ученици от 9,10,11 и 12-ти клас и работи с тях по социални теми, свързани с лидерство и иновации в дигиталния свят, провали и победи в бизнес средата, както и новата бизнескомуникация. „Академията за новите бизнес лидери“ има за главна цел да развие у младите хора умения и качества, необходими на лидерите в съвременния бизнес, да спомогне за личностното и кариерно развитие на бъдещите студенти, както и да им даде увереност и мотивация за успещна реализация. До този момент в проекта са участвали над 600 ученици от различни училища в цялата страна.

„Академията за новите бизнес лидери“ е подходяща за ученици от 10, 11 и 12-ти клас, а заинтересованите могат да се регистрират за участие на marketing@vuzf.bg. Повече информация за събитието може да откриете на http://academy.vuzf.bg/


Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини