ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ВУЗФ продължава приема на студенти само с оценки от матури

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-05-22 16:59:00  |  Промяна: 2020-05-22 16:59:44

Документите за прием могат да се подават както онлайн, така и на място в сградата на университета.

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава приема на кандидат-студенти за академичната 2020/2021 само по документи, без конкурсен изпит, като ще признава оценките от държавните зрелостни изпити. Целта е да се осигури гъвкавост за кандидатстване в университета с оглед на пандемията от COVID-19. Ръководството на висшето училище вярва, че мярката ще подпомогне продължаването на обучението на кандидат-студентите в тази ситуация, която е предизвикателна не само за икономиката на страната, но и за сферата на образованието.

Документите за прием могат да се подават както онлайн, така и на място в сградата на университета. Всеки кандидат може да получи и лична консултация на място във ВУЗФ или онлайн, за да избере най-подходящата за него специалност и форма на обучение (вижте повече на https://vuzf.bg/konsultatsii)

Актуалността на предлаганите специалности, висококвалифицираният преподавателски колектив, който е съставен от специалисти с успешна академична и бизнес кариера, подреждат ВУЗФ сред най-добрите висши училища в България и го правят най-предпочитаният бизнес университет.

ВУЗФ притежава и британска акредитация, получена от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council – BAC). През последните години университетът се доказа като една от най-активните образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми в бакалавърска, магистърска и докторска степен. ВУЗФ предлага и редица програми на английски език в трите степени на обучение.

Преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешната професионална реализация на студентите, са във фокуса на модерното образование, което университетът предлага.

За поредна година над 94% от възпитаниците на ВУЗФ са се реализирали успешно по специалността, в която са се обучавали. Според Рейтинговата система на висшите училища в България дипломантите на ВУЗФ са едни от най-добре платените в сектора, със среден облагаем доход от 2223 лв. при 1410 лв. среден за страната.

Ценните лични и професионални бизнес контакти, възможностите за нетуъркинг, работа по проекти и създаване на стартъпи, правят ВУЗФ уникално място за обучение на студентите и изграждане на новите бизнес лидери на България.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини