ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ВУЗФ продължава приема на студенти само с оценки от матури

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-05-22 16:59:00  |  Промяна: 2020-05-22 16:59:44

Документите за прием могат да се подават както онлайн, така и на място в сградата на университета.

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава приема на кандидат-студенти за академичната 2020/2021 само по документи, без конкурсен изпит, като ще признава оценките от държавните зрелостни изпити. Целта е да се осигури гъвкавост за кандидатстване в университета с оглед на пандемията от COVID-19. Ръководството на висшето училище вярва, че мярката ще подпомогне продължаването на обучението на кандидат-студентите в тази ситуация, която е предизвикателна не само за икономиката на страната, но и за сферата на образованието.

Документите за прием могат да се подават както онлайн, така и на място в сградата на университета. Всеки кандидат може да получи и лична консултация на място във ВУЗФ или онлайн, за да избере най-подходящата за него специалност и форма на обучение (вижте повече на https://vuzf.bg/konsultatsii)

Актуалността на предлаганите специалности, висококвалифицираният преподавателски колектив, който е съставен от специалисти с успешна академична и бизнес кариера, подреждат ВУЗФ сред най-добрите висши училища в България и го правят най-предпочитаният бизнес университет.

ВУЗФ притежава и британска акредитация, получена от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council – BAC). През последните години университетът се доказа като една от най-активните образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми в бакалавърска, магистърска и докторска степен. ВУЗФ предлага и редица програми на английски език в трите степени на обучение.

Преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешната професионална реализация на студентите, са във фокуса на модерното образование, което университетът предлага.

За поредна година над 94% от възпитаниците на ВУЗФ са се реализирали успешно по специалността, в която са се обучавали. Според Рейтинговата система на висшите училища в България дипломантите на ВУЗФ са едни от най-добре платените в сектора, със среден облагаем доход от 2223 лв. при 1410 лв. среден за страната.

Ценните лични и професионални бизнес контакти, възможностите за нетуъркинг, работа по проекти и създаване на стартъпи, правят ВУЗФ уникално място за обучение на студентите и изграждане на новите бизнес лидери на България.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини