ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Младежки кариерен форум „Професиите на бъдещето”

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2016-02-18 18:11:00  |  Промяна: 2016-02-23 14:49:33

Организатор е Джуниър Ачийвмънт България, форумът тази година ще се фокусира върху технологиите в професиите

18.02.2016 г., София – Ако сте на възраст от 16 до 26 години и се интересувате от кариера в сферата на технологиите, запазете си времето от 13 до 18 часа на 9 март, за да чуете за предизвикателствата и бизнес делника на професионалисти от световни технологични компании като Microsoft, Experian, VM Ware, Samsung, BOSCH и Google. Ще научите как се става част от елитна компания, както и новите HR тенденции, като тази, че големите компании отдавна вече не търсят служители, а таланти и вътрешни предприемачи.

На 9 март 2016 г. от 13 до 18 часа в София тех парк JA България организира форума „Професиите на бъдещето“ за втора година, като поставя във фокуса на събитието технологиите в професиите и какво кариерно бъдеще чертаят те за младите хора у нас в идните години. По време на форума ще има различни дискусионни панели, в които изявени таланти ще обсъдят бъдещето на професиите в сферата на онлайн маркетинга и кои са мотиваторите един млад човек да бъде проактивен тук и сега, за да начертае пътя на собствения си успех.

Събитието е безплатно за младежите, благодарение на основния партньор Microsoft, както и на подкрепата на Experian, VMware и BOSCH. Инициативата се осъществява с гостоприемството на София тех парк и с медийната подкрепа на Кариери, Нетинфо, Rabota.bg, БАИТ.

Местата за форума са ограничени и е необходима предварителна регистрация. Програма на събитието и регистрация – http://bit.ly/JACareersofthefuture

 


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини