ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Младежки кариерен форум „Професиите на бъдещето”

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2016-02-18 18:11:00  |  Промяна: 2016-02-23 14:49:33

Организатор е Джуниър Ачийвмънт България, форумът тази година ще се фокусира върху технологиите в професиите

18.02.2016 г., София – Ако сте на възраст от 16 до 26 години и се интересувате от кариера в сферата на технологиите, запазете си времето от 13 до 18 часа на 9 март, за да чуете за предизвикателствата и бизнес делника на професионалисти от световни технологични компании като Microsoft, Experian, VM Ware, Samsung, BOSCH и Google. Ще научите как се става част от елитна компания, както и новите HR тенденции, като тази, че големите компании отдавна вече не търсят служители, а таланти и вътрешни предприемачи.

На 9 март 2016 г. от 13 до 18 часа в София тех парк JA България организира форума „Професиите на бъдещето“ за втора година, като поставя във фокуса на събитието технологиите в професиите и какво кариерно бъдеще чертаят те за младите хора у нас в идните години. По време на форума ще има различни дискусионни панели, в които изявени таланти ще обсъдят бъдещето на професиите в сферата на онлайн маркетинга и кои са мотиваторите един млад човек да бъде проактивен тук и сега, за да начертае пътя на собствения си успех.

Събитието е безплатно за младежите, благодарение на основния партньор Microsoft, както и на подкрепата на Experian, VMware и BOSCH. Инициативата се осъществява с гостоприемството на София тех парк и с медийната подкрепа на Кариери, Нетинфо, Rabota.bg, БАИТ.

Местата за форума са ограничени и е необходима предварителна регистрация. Програма на събитието и регистрация – http://bit.ly/JACareersofthefuture

 


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини