ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Кариера УНСС 2020: Срещаме ви с ЦКБ

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-10-05 10:32:00  |  Промяна: 2020-10-05 10:32:11

Банката е лидер в обслужването на аграрния сектор в България, като нейна цел и в бъдеще ще е да отстоява водещите си позиции

ЦКБ АД е универсална търговска банка, лицензирана да извършва всички видове банкови операции в страната и чужбина. Също така Банката извършва дейности като инвестиционен посредник и е одобрена от БНБ за първичен дилър на държавни ценни книжа.

Банката е лидер в обслужването на аграрния сектор в България, като нейна цел и в бъдеще ще е да отстоява водещите си позиции, разширявайки обхвата и обема на операциите си със селскостопанските производители в цялата страна. Едновременно с това ЦКБ АД приоритетно развива банкирането на дребно и картовите разплащания, като предлага конкурентни продукти и услуги на физически лица, както и на малки и средни предприятия и корпоративни клиенти от другите отрасли на икономиката.

ЦКБ достига до своите клиенти чрез централен офис в гр. София и добре развита клонова мрежа от 305 локации в република България, 1 клон в гр. Никозия, република Кипър и клоновите мрежи на дъщерните банки в република Македония – „ЦКБ Скопие” АД.

Позициите, които предлага ЦКБ са специалисти касиери и специалисти „Продажби и обслужване“ за офисите на банката.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини