ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Кариера УНСС 2020: Срещаме ви с ЦКБ

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-10-05 10:32:00  |  Промяна: 2020-10-05 10:32:11

Банката е лидер в обслужването на аграрния сектор в България, като нейна цел и в бъдеще ще е да отстоява водещите си позиции

ЦКБ АД е универсална търговска банка, лицензирана да извършва всички видове банкови операции в страната и чужбина. Също така Банката извършва дейности като инвестиционен посредник и е одобрена от БНБ за първичен дилър на държавни ценни книжа.

Банката е лидер в обслужването на аграрния сектор в България, като нейна цел и в бъдеще ще е да отстоява водещите си позиции, разширявайки обхвата и обема на операциите си със селскостопанските производители в цялата страна. Едновременно с това ЦКБ АД приоритетно развива банкирането на дребно и картовите разплащания, като предлага конкурентни продукти и услуги на физически лица, както и на малки и средни предприятия и корпоративни клиенти от другите отрасли на икономиката.

ЦКБ достига до своите клиенти чрез централен офис в гр. София и добре развита клонова мрежа от 305 локации в република България, 1 клон в гр. Никозия, република Кипър и клоновите мрежи на дъщерните банки в република Македония – „ЦКБ Скопие” АД.

Позициите, които предлага ЦКБ са специалисти касиери и специалисти „Продажби и обслужване“ за офисите на банката.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини