ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Кариера УНСС 2020: Среща с Bulgarian Online Research

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-10-02 10:44:00  |  Промяна: 2020-10-02 10:52:06

От BOR предлагат не просто стаж, а директна реализация, професия и кариера

С какво се отличава BOR от останалите компании? 

Bulgarian Online Research (BOR) е най-голямата българска компания в сферата на онлайн пазарните проучвания. Ние сме партньор на световния лидер в онлайн маркетинг индустрията - Kantar. Повече от 15 години нашият екип от професионалисти предлага висококачествени услуги, което ни превърна в желан партньор и работодател.

BOR е основана през декември 2005г. в София с едва 10 служители. Десетилетие по-късно имаме динамичен екип от над 300 експерти. Нашата компания е изградена от млади специалисти, които са пожелали да се развиват в България, като едновременно с това да бъдат част от един голям международен екип. През годините сме изградили комфортна и приятелска работна атмосфера. Ние предлагаме гъвкави смени и иновативни програми за обучение, което дава възможност на младите специалисти да работят и да се развиват в динамична индустрия.

Ние ценим в нашите служители лоялността, отговорността и отдадеността към работата. Стремим се да развиваме таланта и качествата на младите специалисти в избраната от тях сфера, насърчаваме иновативността и креативността на всички служители. 

Какво да очакват участниците на Кариера УНСС от вас ?

На нашия щанд ще имате възможността да се запознаете с представител на екипа ни от Човешки Ресурси, както и колеги от различни други отдели. Ще можете да научите повече за различните професионални възможности при нас, подробности за всяка една позиция, ще имате възможност да представите Вашата автобиграфия и да получите съвети за Вашето кариерно развитие. Също така, обещаваме добро настроение и много усмивки.

Ние предлагаме не просто стаж, а директна реализация, професия и кариера. В нашата компания може да откриете пълно обучение, което ще Ви даде възможност да навлезете в работните процеси и да станете част от света на онлайн пазарните проучвания. В момента нашият екип е в търсене и предлага работни позиции в сферата на проджект мениджмънт, програмиране и база данни.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини