ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Бизнесът в Действие - Online

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-05-14 16:44:00  |  Промяна: 2020-05-14 16:44:44

Интерактивно бизнес събитие от младежи за младежи

Все по-често студентите изпитват трудности да приложат наученото в университета на практика, поради липса на опит и добри възможности. Затова от международна младежка организация AIESEC в България организират събитието “Бизнесът в Действие” за 15-та поредна година. Основната дейност на организацията е развитието на лидерските качества на младите хора. Осъществяват я чрез международен младежки обмен и организиране на събития за развитие. Такова събитие е и “Бизнесът в Действие” То предоставя шанса на всеки младеж да се докосне до реална корпоративна среда и да намери решение на проблемите, с които големите компании се сблъскват ежедневно.  

Тази година събитието ще се проведе Online като на 30 май ще се проведе лекционната част. Основните теми, които ще застъпят ще бъдат автентичност, социална отговорност и развитие на умения като комуникация, работа в екип и вземане на решения. Отделните лекции ще бъдат водени от опитни специалисти от различни бизнес сфери. През другите дни на събитието – 29 май и 5 и 6 април участниците ще имат възможността да участват в бизнес казуси, подготвени от компаниите DHL, Ingram Micro, AIG, EY, Coca-Cola HBC, Orbico Bulgaria и Raiffeisenbank. Студентите ще бъдат разделени на екипи и заедно ще разсъждават върху поставените им задачи. Участниците ще си тръгнат ще получат сертификати, а някои от тях дори могат да получат предложение за стаж в компанията.

Данните от минали издания на събитието сочат, че повече от 20% от участниците започват своята кариера след участието си в “Бизнесът в Действие”. Затова и ти не пропускай възможността за начало на своето професионално развитие.  

Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО.

За повече информация следи нашата Facebook страница:

https://www.facebook.com/events/248954779556557?active_tab=about

 Може да се регистрираш за събитието още сега:

https://bit.ly/BiP2020_online

 


Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини