Обява

Обгрижване на възрастни хора в Германия
Ref.No:
35915
Описание
Фирмата MEDIPE предлага легална и безопасна работа на територията на Германия в областта на услугите за грижи.
Благодарение на дългогодишния опит знаем как да Ви гарантираме сигурни работни предложения и професионална подкрепа за нашите Болногледачки и Болногледачи. Стремим се активно да оформяме и подобряваме на качеството на пазара на труда в Полша и в чужбина.
За лица които решат да сътрудничат с нас гарантираме социално осигуряване и допълнителни обучения повишаващи техните квалификации.

Оферта № 35915

Дата на престоя: 01.06 – 01.08
Населено място: 66399 Mandelbachtal
Възнаграждение: 1250€ нето месечно

Пациентът е на 84 години, 167 см, 78 кг. Притежава 3 степен на инвалидност. Страда от старческа немощ, начална деменция, диабет, болестта на Паркинсон, хронична диария. Беше преминал инсулт. Няма проблем с говора, добре чува и вижда, носи очила. Пространствена ориентация е запазена, времевата ориентация е частично нарушена. Той има проблем с паметта. Той движи се с бастун или самостоятелно. По време на разходки ползва ролатор. Пациентът има нужда от помощ при ставане/сядане и при поддържане на ежедневна хигиена. Вкъщи на разположение има: бастун, ролатор, лифт при вана. Ползва тоалетна, обаче за всеки случай носи памперси. Няма проблем с преглъщането. Трябва да се контролира прием на течности. Събужда се 2 пъти през нощта, но няма нужда от помощ. По характер той е спокоен. От време на време изпада в депрсивно състояние. Покупките ще прави снаха му. Трябва да се готви за четирима души (ще готвите на смени с снахата)

- Пациентът живее сам в апартамента на втория етаж в еднофамилна къща на село. На първия етаж живее снаха му с децата й. Магазинът намира се до 30 мин пеш от къщата.
- Ще сте настанена в отделна стая с телевизор и с интернет
- Задължения: пълно обгрижване на пациента, поддържане на домакинството
- Изисквания: опит в областта на грижите на възрастни хора, комуникативно познание по немски език, удостоверение за местно лице

Ако тази оферта представлява за Вас интерес обадете се: +359 52 918 004, +359 52 918 038

Повече оферти тук: http://rabota.medipe.bg/#!/medipeWork
Изисквания към кандидата
Образование: Средно

Езикови познания:
Немски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Граждански

Ниво в йерархията:
Служители

Трудово възнаграждение:
От 0 до 2437 лева на месец

Категория:
Социални дейности
Държава:
България
Населено място:
Гр. Благоевград, Гр. Бургас, Гр. Варна, Гр. Велико Търново, Гр. Видин, Гр. Враца, Гр. Габрово, Гр. Добрич, Гр. Кърджали, Гр. Кюстендил, Гр. Ловеч, Гр. Монтана, Гр. Пазарджик, Гр. Перник, Гр. Плевен, Гр. Пловдив, Гр. Разград, Гр. Русе, Гр. Силистра, Гр. Сливен, Гр. Смолян, Гр. София, Гр. Стара Загора, Гр. Търговище, Гр. Хасково, Гр. Шумен, Гр. Ямбол
Адрес:
54-432 Wroclaw, ul. Strzegomska 236a
Дата:
24.Май.2019
Организация:
Medpie DE Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Sp. K
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Medpie DE Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Sp. K може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
    Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 267 238 автобиографии и 41 819 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.