Обява

Координатор проект "Грижа в ранната възраст"
Описание
Фондация „За Нашите Деца” е българска неправителствена организация, която вече 25 години работи за това всяко дете да расте обичано и подкрепяно в семейна среда. Ние подкрепяме най-уязвимите деца и семейства, като работим в партньорство с местните и националните институции, национални и международни неправителствени организации и представители на социално отговорния бизнес.

Фондацията изпълнява мащабен проект, насочен към подобряване на развитието и благосъстоянието на децата в ранна детска възраст (0-7 г.) чрез въвеждане на интегриран здравно-социален и семейно-ориентиран подход към грижата, както и към подобряването на политиката и практиката по отношение на ранното детско развитие в здравната, социалната и образователната системи у нас.

Търсим координатор, който да подкрепя ръководителя на проекта в изпълнението на целите, както и да участва активно в дейности и инициативи на организацията, насочени към ранното детско развитие.

Бихте ли искали да сте част от екип, който мечтае и работи активно за това всяко българско дете да има равни възможности за развитие от най-ранната си детска възраст?

Имате ли мотивация и желание да отдадете знанията и енергията си в реализацията на идеи и мерки за застъпничество в сферата на защитата на детските права?

Познавате ли социалната сфера, ролята на различните партньори, имащи отношение по темата?

Ако отговорите на тези въпроси са „Да!“, тогава Вие сте човека, когото търсим като част от екипа ни на позицията:

Координатор проект "Грижа в ранната възраст"


Роли и отговорности:

- Координира изпълнението на проект "Грижа в ранната възраст"
- Поддържа комуникация с партньори и различни заинтересовани страни, вкл. държавни институции, професионални общности, НПО и др.
- Подкрепя реализирането на застъпнически дейности, насочени към национални и местни власти
- Подкрепя извършването на теренна работа в здравни и социални услуги
- Подкрепя дейности по вътрешна и външна комуникация към различни целеви аудитории
- Координира организирането на събития и кампании
- Подкрепя административното и финансово управление на проекта за ранно детско развитие
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Специални умения:
Професионална компетентност: - Експертен опит в координацията на проекти в неправителствения сектор, като с предимство ще се разглежда опита, свързан с правата на децата и детското благосъстояние - Опит в сферата на застъпничеството ще се разглежда с предимство - Опит в организирането на събития и подкрепа към комуникационни дейности - Умения за администриране и координация на процеси - Умения за спазване на крайни срокове и работа в динамична среда - Организираност, лоялност и коректност - Високи нива на мотивация и желание за развитие в сферата на правата на децата - Владеене на английски език на работно ниво Ние предлагаме: -Трудов договор -Работа във високо-мотивиран и професионален екип - Уникална възможност за работа по иновативен проект за застъпничество за правата на децата - Динамична среда на работа - Коректни условия на труд - Обучения за личностно и професионално развитие За да кандидатствате за позицията е необходимо да изпратите актуална автобиография и мотивационно писмо.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Проект

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:
Здравеопазване
Социални дейности
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
София Еърпорт Център, сграда В2, ет.2, бул. „Хистофор Колумб“ 64, София 1592
Дата:
5.Април.2018
Организация:
Фондация за Нашите Деца
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Фондация за Нашите Деца може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 260 640 автобиографии и 40 115 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.