Обява

Социален работник
Описание
Фондация „За Нашите Деца” е неправителствена организация, наследник на британската детска правозащитна организация „Всяко Дете”. Вече 25 години ние работим за това всяко дете да живее в сигурна и стимулираща семейна среда. Подкрепяме най-уязвимите обществени групи в партньорство с местните и национални институции, международни и национални неправителствени организации и бизнес сектора.
За Центъра за обществена подкрепа ”За деца и родители” в гр. Пловдив търсим отговорни и амбициозни професионалисти, които да са част от екипа на позицията Социален работник!

Роля и отговорности:
● Гарантира предоставянето на качествени социални услуги на деца и семейства, клиенти на центъра.
● Спазва законодателството, касаещо закрилата на децата, както и всяка друга нормативна база, която има отношение към благополучието на децата и семействата.
● Оценява нуждите на децата и техните семейства и дава предложение за ползване на услуги, които ще подобрят положението на детето в семейната му среда.
● Съблюдава и проследява всички заложени дейности по определените му случаи и гарантира времевото изпълнение на плановете за услуги
● Работи активно с общността и насочва родителите и децата към услугите на центъра
● Участва в организираните обучения, методични дни и супервизии

Ако искате да работите в подкрепа на деца и семейства в риск
Ако сте учещ се човек, за когото развитието е важно

Кандидатствайте, като изпратите Вашата автобиография.

Всички документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, в съответствие с изискванията на ЗЗЛД. Одобрените кандидати сключват трудов договор със Фондация За Нашите Деца. Настоящата информация ще бъде използвана единствено за целите на настоящия подбор.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Специални умения:
Изисквания: ● Висше образование – психология, социални дейности, социална педагогика, педагогика ● Компютърна грамотност (Word, Excel, PowerPoint) ● Предимство е опита в директна работа с деца в риск и техните семейства ● Предимство е опит в работа с общности и различни целеви групи ● Предимство е опит в/или със системата за закрила на детето ● Шофьорска книжка ще се счита за предимство Необходими качества и умения: ● Умения за ефективна устна и писмена комуникация ● Умения за подкрепа и овластяване на клиентите ● Умения за работа в екип ● Проактивност и гъвкавост Организацията предлага : ● Възможност за професионално развитие и усъвършенстване ● Работа в отдаден и динамичен екип ● Принос към една благородна кауза ● Много добри условия на труд

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:
Социални дейности
Държава:
България
Населено място:
Гр. Пловдив
Адрес:
София Еърпорт Център, сграда В2, ет.2, бул. „Хистофор Колумб“ 64, София 1592
Дата:
27.Март.2018
Организация:
Фондация за Нашите Деца
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Фондация за Нашите Деца може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 260 654 автобиографии и 40 099 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.