ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ФОРУМ „КАРИЕРИ И СТУДЕНТИ 2016“

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2016-03-23 13:52:00  |  Промяна: 2016-08-15 11:28:35

За 14та поредна година Нов български университет създава най-голямото кариерно събитие в унивеситета, като за първа година съорганизитори на събитието са Rabota.bg

Мисия: „Образованието и бизнеса - ръка за ръка“

Визия: Да създадем най-добрата кариерна среда за студентите от Нов български университет и не само.

Цели: Основната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти, а студентите да открият възможности за професионална реализация.

Форум „Кариери и студенти“ е традиционно събитие, което се организира всяка година в началото на месец април в Нов български университет /НБУ/. Това е най-голямото кариерно събитие на университета, в което взимат участие работодателски фирми и организации на българския и международен пазар. Събитието се провежда за 14-ти пореден път. Тази година във форума ще вземат участие само и единствено фирми и организации, които към момента на провеждане на изложението предлагат за нашите студенти реални стажантски или работни позиции в различни професионални направления.

07.04.2016г. /четвъртък/ – среща с работодатели:

Oт 10:00 ч. до 17:00 ч. в зали 110 и 111 на втори корпус.

През целия ден студентите ще имат възможност за директен контакт с работодателите, като осъществят пряка комуникация с тях.

08.04.2016 г. /петък/ – решаване на реални казуси

Студентите ще имат възможност да изложат своите идеи, знания и умения пред бъдещите си работодатели oт 9:00 до 16:00 часа. След приключване на казуса най-добре представилите се студенти могат да станат част от екип на конкретна фирма.

 


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини