ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ФОРУМ „КАРИЕРИ И СТУДЕНТИ 2016“

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2016-03-23 13:52:00  |  Промяна: 2016-08-15 11:28:35

За 14та поредна година Нов български университет създава най-голямото кариерно събитие в унивеситета, като за първа година съорганизитори на събитието са Rabota.bg

Мисия: „Образованието и бизнеса - ръка за ръка“

Визия: Да създадем най-добрата кариерна среда за студентите от Нов български университет и не само.

Цели: Основната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти, а студентите да открият възможности за професионална реализация.

Форум „Кариери и студенти“ е традиционно събитие, което се организира всяка година в началото на месец април в Нов български университет /НБУ/. Това е най-голямото кариерно събитие на университета, в което взимат участие работодателски фирми и организации на българския и международен пазар. Събитието се провежда за 14-ти пореден път. Тази година във форума ще вземат участие само и единствено фирми и организации, които към момента на провеждане на изложението предлагат за нашите студенти реални стажантски или работни позиции в различни професионални направления.

07.04.2016г. /четвъртък/ – среща с работодатели:

Oт 10:00 ч. до 17:00 ч. в зали 110 и 111 на втори корпус.

През целия ден студентите ще имат възможност за директен контакт с работодателите, като осъществят пряка комуникация с тях.

08.04.2016 г. /петък/ – решаване на реални казуси

Студентите ще имат възможност да изложат своите идеи, знания и умения пред бъдещите си работодатели oт 9:00 до 16:00 часа. След приключване на казуса най-добре представилите се студенти могат да станат част от екип на конкретна фирма.

 


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини