Обява
Булстрад Живот ВИГ

Младши Мениджър екип
Ref.No:
ME-5
Описание
Ние сме ЗЕАД"Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп"ЕАД и сме един от лидерите на българския финансово-осигурителен пазар. От 2007 сме член на една от водещите застрахователни групи в Европа – австрийската Vienna Insurance Group AG, която има над 190 годишна история в сферата на финансовите, застрахователните и осигурителните услуги.
Ние вярваме, че има хора които:
-Са инициативни и вътрешно мотивирани да търсят своята успешна мениджърска кариера,
Вярват, че са родени да ръководят, но субективни фактори винаги са ги спъвали да получават такава възможност,
-Се чувстват комфортно в роля на отговорност като ментор и мотиватор за околните,
-Смятат, че заслужават възнаграждение адекватно на потенциала и постиженията им,
-Са достатъчно отговорни и здравословно амбициозни, за да могат сами да управляват работния процес и работното време на себе си и своя екип,
-Обичат да общуват и умеят да работят в екип като пръв сред равни, биха искали професията им да ги среща с нови хора, и най-вече държат да правят нещо, което е наистина полезно.
Ако Вие сте един от тези хора, ако за Вас е трудно да намерите работа, която да е съвместима с Вашия темперамент и вижданията Ви за кариерно развитие, и която адекватно да възнаграждава уникалната Ви комбинация от качества, то ние в Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп бихме искали да разговаряме с Вас, тъй като в момента разширяваме търговските си структури в София и търсим ограничен брой Младши мениджъри на екип.
Успешните кандидати ще получат възможността да направят първите си крачки под опеката на едни от най-успешните мениджъри в нашата професия. Следвайки специално разработен модел за развитие, ще могат за изключително кратко време да преминат през първоначалните фази на кариерно развитие, за да започнат максимално скоро да развиват мениджърския си потенциал. Тяхната работа ще се състои както в идентификацията и създаването на отношения с потенциални клиенти, така и в идентификацията и привличането на потенциални финансово-осигурителни консултанти. Веднъж доказали професионалните си компетенции, Младши мениджърите ще предоставят персонална менторска подкрепа на навлизащите консултанти. Мениджърите в нашата професия получават възнагражденията, които са много над средните за страната и са 100% обвързани с постигнатите резултати, като към тях прилагаме ясна и реалистична бонусна схема. Всичко това се случва в млад и ентусиазиран екип от професионалисти с чувство за хумор.
Нашите Младши мениджъри, които демонстрират силни професионални качества и показват добри резултати, могат наред с другите форми на бонификация да разчитат и на организирани от компанията социални мероприятия (семинари, тиймбилдинги, почивки и др.), ясно дефинирани възможности за кариерно развитие, персонални социални придобивки, достъп до клиенти с висок потенциал за реализация на продажби и др.
-Правейки нашия избор, бихме считали за предимство:
-Предишен успешен търговски опит или демонстрация на търговски усет,
-Умение за справяне с проблеми и работа под напрежение,
-Предишен опит на позиция с ръководен капацитет,
-Социални умения и умения за водене на разговор,
-Презентационни умения и умения за преподаване.

Ако се идентифицирате с прочетеното до тук, изпратете ни Вашето CV.
Изисквания към кандидата
Образование: Средно-специално, Профил:

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Трудово възнаграждение:
От 400 до 1500 лева на месец

Категория:
Застрахователна дейност
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Дата:
3.Януари.2018
Организация:
Булстрад Живот ВИГ
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Булстрад Живот ВИГ може да получите ТУК
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 342 автобиографии и 39 496 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.