Курс
Обява
Trainsoft

Дистанционно обучение
Описание
Професионален учебен център TrainSoft / ТреинСофт провежда Дистанционно обучение по различни модули. Oбучението въвежда участниците в необятните възможности на платформата за дистанционно обучение moodle. Придобиват се умения за излагане на теоретични материали по нестандартен начин и със значително по-удобни средства.

• Работа с платформа за дистанционно обучение (обучение на преподаватели). Oбучението въвежда лекторите в необятните възможности на платформата за дистанционно обучение moodle. Придобиват се основни умения за организиране съдържанието и изгледа на образователните курсове. Преподавателите придобиват умения да излагат своите теоретични материали по нестандартен начин и със средства, значително по-удобни, както за тях, така и за обучаемите.



• Дистанционно обучение – модул “Adobe Photoshop” е препоръчителен за изграждане и развиване на уменията на всеки компютърен график. В модула се получават не само базови познания, но и задълбочени умения за работа с програмата. Основното предимство на курсът е, че часовете са разпределени в присъствена и дистанционна форма, което допълнително улеснява обучаваните.



• Дистанционно обучение - модул “Adobe Illustrator” е част от концепцията за изграждане на уменията на всеки графичен дизайнер. Обучението в модула дава не само базови познания, но и задълбочени умения за работа с програмата. Основното предимство на курсът е, че часовете са разпределени в присъствена и дистанционна форма, което допълнително улеснява обучаваните.

Без значение дали за малък или голям клиент, TrainSoft дава винаги най-доброто от себе си. От Вас се иска да ни се доверите и да ни потърсите. Искате положителна промяна! Не се колебайте и заявете интерес за предоставяне дистанционно обучение.

Цена на курса:
200 лв
Вид на курса:
Дистанционно обучение по различни модули
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
17.09.2012
Крайна дата:
31.10.2012
Място на провеждане:
София
Адрес:
София, Бизнес център ул.”Осогово” 30, офис 502, срещу Mаll Sofia
Телефон:
Тел: 02 9200239
Лице за контакт:
ЦПО Треинсофт
Организация:
Trainsoft
Емайл:
info@trainsoftbg.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 261 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини