Курс
Обява
Trainsoft

Фирменo обучениe на място
Описание
Безплатен двучасов преглед и анализ на дейността за фирми на територията на гр. София - предоставяне на 3 решения за оптимизацияПрофесионален учебен център TrainSoft / ТреинСофт провежда Фирменo обучение съобразено с конкретните потребности на компанията и в съответствие със съвременните бизнес тенденции, като се водят от хора с опит в съответния бизнес.

Бутиковото фирмено обучение се създава индивидуално за съответната организация. То отговаря на специфични изисквания, които всяка компания поставя в зависимост от фирмените си цели.

Високата ефективност на проведените фирмени обучения от TrainSoft / ТреинСофт се реализира благодарение на следването на основните стъпки за предоставяне на тренинг решения. Споделяйки своите фирмени зони за оптимизация и проблеми TrainSoft / ТреинСофт гарантира дискретност и конфеденциалност.

Основните стъпки за висока ефективност на фирмените обучения:

• На предварително заявена от клиента среща, която може да се проведе със съвременни средства за комуникация, се установяват областите за оптимизиране на знания и умения и целите, които се преследват от самата организация.

• Чрез техника „Дизайн на обучението” изключително точно се формират темите на обучението и се моделира самото събитие.

• Изготвя се формата на учебно съдържание, казусите и ролевите игри максимално близки до действителната проблематика на фирмата.

• Предоставя модела на обучението, оферта и договор за реализирането му.

• TrainSoft подбира най-добрите водещите тренери, хора от бизнеса, които споделят своя безценен опит.

• Поръчителите на обучението получават обратна връзка за резултатите от обучението, успеваемостта, интереса и напредъка на включените в обучението.

Фирменото обучение на TrainSoft / ТреинСофт реализират силен и дълготраен положителен ефект за успеха на организацията. Без значение дали за малък или голям клиент, TrainSoft дава винаги най-доброто от себе си. От Вас се иска да ни се доверите и да ни потърсите. Искате положителна промяна! Не се колебайте и заявете интерес за предоставяне на фирмени обучения.

Цена на курса:
69 лв
Вид на курса:
Професионален учебен център TrainSoft / ТреинСофт провежда Фирменo обучение съобразено с конкретните потребности на компанията и в съответствие със съвременните бизнес тенденции, като се водят от хора с опит в съответния бизнес.
Категория:
Други курсове
Начална дата:
08.10.2012
Крайна дата:
31.10.2012
Място на провеждане:
София
Адрес:
София, Бизнес център ул.”Осогово” 30, офис 502, срещу Mаll Sofia
Телефон:
Тел: 02 9200239
Лице за контакт:
ЦПО Треинсофт
Организация:
Trainsoft
Емайл:
info@trainsoftbg.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 328 автобиографии и 39 492 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини