Курс
Обява
New Horizons Bulgaria

„Как да станем MCITP за 100 дни?” – вечерен семинар в учебния център на Ню Хърайзънс България
Описание
В света на все по-бързо развиващи се технологии, които налагат все по-високи изисквания към бизнеса, организациите се нуждаят от професионалисти в областта на ИТ, които още при постъпването си на работа притежават необходимата квалификация. Сертификацията Microsoft Certified IT Professional (MCITP) гарантира притежаването на основните технически знания и умения, необходими за стартирането на успешна кариера в ИТ индустрията.Как сертификацията може да помогне на Вашата кариера?

Какви видове Microsoft сертификати има?

Какво представлява сертификата за MCITP (Microsoft Certified IT Professional)?

Как да вземем сертификат за MCITP: Server Administrator за Windows Server 2008?Ако тези въпроси Ви вълнуват и искате да научите повече за Microsoft сертификатите и в частност за сертификата за MCITP, заповядайте на вечерен семинар в учебния център на Ню Хърайзънс България на тема:„Как да станем MCITP за 100 дни?”Водещ ще бъде Дарин Йончев, MCT, MCSE+Security, MCITP, MCTS, CompTIA Security+. Дарин е Microsoft инструктор в учебния център на Ню Хърайзънс България и консултант с дългогодишен опит с почти всички сървърни Microsoft технологии.Семинарът ще се проведе на 26 май 2010г. от 18:30 часа в учебния ни център на бул. „Ал. Малинов” 33, сграда 548, ет.4.За да заявите участие, моля обадете се на тел.: +359 2 421 0040 или ни пишете на email: office@newhorizons.bgЦена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
26.05.2010
Крайна дата:
27.05.2010
Място на провеждане:
София
Адрес:
София 1729, бул. Ал. Малинов 33, сграда 548, етаж 4
Телефон:
+ 359 2 421 0040
Лице за контакт:
Организация:
New Horizons Bulgaria
Емайл:
office@newhorizons.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 319 автобиографии и 39 490 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини