Курс
Обява

Интер Алианс –Стара Загора - Холандски, Китайски или Японски език .
Описание
Лицензиран Езиков Център ИНТЕР АЛИАНС предлага специализирано обучение по Холандски, Китайски или Японски език за начинаещи и напреднали от І – ІІІ ниво в 100 учебни часа.

Системите, по които се работи са съобразени със съвременните постижения на методиката по чуждоезиково обучение. В учебния процес наблягаме както на говорните умения, така и на граматическите занятия и писменото владеене на езика. В учебния процес се възпроизвеждат реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно.

Броя на курсистите в група е от пет до осем човека, което позволява добра индивидуална работа с всеки един курсист!

Предлагаме и индивидуално обучение, организирано съобразно изготвен за Вас график, оптимално съобразен с вашите възможности и потребности.

При индивидуалното обучение ще получите познания и за използваната терминология от сферата на професионалната Ви реализация. Нашите преподаватели са филолози с богат опит в преподаването на чужди езици, някой от които специализирали в чужбина.

След всяко завършено ниво на обучение центъра издава заверено легитимно удостоверение за придобитите знания.

И запомнете: предлагаме качествено обучение с висока ефективност.

Накарайте, колегите и шефовете, да се възхищават от вашите умения!

За повече информация, заповядайте при нас на адрес: гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 96, вх.Б, ет.1, /В масивната кооперация до бизнес-входа на Верея, с-у новите търговски центрове./; тел.042/605363; 0895/62-24-70 interalliance_stz@abv.bg

Цена на курса:
2 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Други езици
Начална дата:
21.04.2010
Крайна дата:
30.04.2010
Място на провеждане:
Стара Загора
Адрес:
бул. Цар Симеон Велики 96, вх.Б, ет.1
Телефон:
042/605363; 0895/62-24-70
Лице за контакт:
Организация:
Интер Алианс
Емайл:
interalliance_stz@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 290 автобиографии и 39 486 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини