Курс
Обява

Курс: Въведение в програмирането със С/С++
Описание
През месец февруари ще стартира курс „Въведение в програмирането със С/С++”.

Обучението представя на студентите основите на програмирането на C и C++.Учебната програма съдържа: типове данни, променливи, оператори, изрази, цикли, масиви, методи, работа с указатели, низове, основни структури от данни, вход /изход и основи на обектно ориентираното програмиране.

Обучението е подходящо за всички, които нямат опит в областта на програмирането; за такива, които имат начални познания и имат желание да ги систематизират, развият и усъвършенстват.

Предварителни умения по програмиране не са необходими. Необходими са познания по английски език, добра компютърна грамотност, логическо мислене, желание и амбиция за развитие.

Всички желаещи могат да заявят участие, като изпратят е-мейл на courses@nars.bg или се свържат с нас на тел: 02/ 958 99 65, 958 31 06.

Цена на курса:
320 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
19.02.2010
Крайна дата:
27.03.2010
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул.Нишава
Телефон:
9589965
Лице за контакт:
Организация:
НАРС ООД
Емайл:
nadia@nars.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 290 автобиографии и 39 486 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини