Курс
Обява

Организация и тактика на борбата срещу тероризма
Описание
ЦЕНТЪР ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПОДГОТОВКА ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И АНТИТЕРОРИЗЪМ организира образователен курс "Организация и тактика на борбата срещу тероризма".

Центърът за изследвания и подготовка по национална сигурност и антитероризъм е неправителствена организация, съставена от експерти, офицери и преподаватели от Военна академия “Г. С. Раковски” и специалисти от неправителствения сектор. Задачите на организацията включват извършването на научни изследвания в областта на националната сигурност и борбата с тероризма чрез обобщаване на международният опит в тези области; осигуряването на консултации, експертизи, анализи и доклади за държавни ведомства, финансови институции, бизнеса, медиите и др.; извършване на подготовка на кадри чрез образователни курсове в областта на националната сигурност, отбраната, международният тероризъм, защитата и противодействието срещу терористични актове, оценка на риска и защита на инфраструктурата от терористични актове и фирмената сигурност.



Курсът "Организация и тактика на борбата срещу тероризма" е предназначен за ръководен и експертен персонал от охранителни фирми, финансови институции, медии и държавни ведомства, ангажирани със задачи по реагиране, работа и противодействие при кризи от терористичен характер. Курсът осигурява информация за произхода, начина на действия и тактиките на съвременните терористични организации, разглежда и систематизира концепциите, стратегиите, силите, средствата и тактиките за борба срещу терористичните организации, както и начините за планиране и провеждане на защита на националната инфраструктура от терористични атаки, подготовката и провеждането на антитерористични операции и оцеляването при терористични актове със задържане на заложници.

Лице за контакти, въпроси и записване за курсовете - Пламен Василев, магистър по национална сигурност и отбрана от Военна академия "Г. С. Раковски".



тел. 0886 30 05 23, 0877123197; e-mail: sigurnostiantiterorism@abv.bg



Курсът се провежда в състав до 8 обучаеми. Разпределението на занятията е съобразено с възможностите на обучаемите. Записването за следващия курс се извършва до 15 януари 2006 г, а курсът започва на 30 януари 2006 г. Половината от таксата се заплаща между 15 и 30 януари по банков път, а другата половина - до завършването на курса.

За повече информация и програмата на курса: www.sigurnost.bravehost.com

или e-mail: sigurnostiantiterorism@abv.bg
Цена на курса:
239 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
30.01.2006
Крайна дата:
28.02.2006
Място на провеждане:
София
Телефон:
0877123197
Лице за контакт:
Пламен Василев
Организация:
ЦЕНТЪР ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПОДГОТОВКА ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И АНТИТЕРОРИЗЪМ
Емайл:
sigurnostiantiterorism@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 245 автобиографии и 44 890 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини