Курс
Обява
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора

ЦЕЛОГОДИШЕН КУРС ЗА ДЕЦА ПО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ ИЛИ ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК - СТАРА ЗАГОРА
Описание






Международен Център за Образование и Наука –гр. Стара Загора, организира групово и индивидуално обучение по английски, италиански или немски език за деца.

Обучението е съобразено с нуждите и изискванията на малките ученици, коиот са рзделени в групи по възраст и ниво на владеене на езика, в занятията се набляга на развитието на слуховата и зрителната памет при усвояването на езика. Курсът е много ефективен и се забелязват реални резултати още през първия месец на обучение. Занятията са съобразени с учебния процес в училище и затова нашите възпитаници са винаги най- активните ученици в училище.

В обучението се използват популярни и съвременните интерактивни методи.

Учебният материал съчетава едновременно практически занятия и граматически упражнения, съобразена с възрастта на децата и интересите им. Децата изучават нови думи и фрази, играят игри, слушат интересни истории и най-важното-общуват на АНГЛИЙСКИ или НЕМСКИ език и заедно с това истински се забавляват. При нас творчеството е основополагащ фактор при организацията на учебния процес с малките ни възпитаници, те придобиват навика да са оригинални и навсякъде да проявяват творческо мислене, което е нашата цел да развиваме.

При нас работят най-добрите педагози, познати с професионализма си в града ни .

Центъра ни разполага с широк двор, в който при хубаво време децата рисуват, пеят, спортуват и се забавляват.

Учебният период започва на 15.09. 2009г. и продължава до 30.06.2010г. Занятията се провеждат три пъти седмично по два учебни часа.

Нашите възпитаници постигат високи резултати на изпити, състезания, олимпиади и матури, резултати на които връстниците им могат само да се възхищават.

Подхождаме с внимание към всеки родител проявил интерес, заповядайте при нас, за да работим заедно за просперитета на нашите деца:

Адрес: гр. Стара Загора, ул.”Васил Априлов” 3 /Уличката срещу входа на хотел “Верея” до лятно кино “Септември”/ тел.042/ 65 65 75 ; 0893 55 65 50 nauka_stz@abv.bg



Цена на курса:
1 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Италиански език
Начална дата:
15.09.2009
Крайна дата:
31.05.2010
Място на провеждане:
0
Адрес:
ул.”Васил Априлов” 3
Телефон:
042 65 65 75 :0893 55 65 50
Лице за контакт:
Организация:
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора
Емайл:
nauka_stz@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 196 автобиографии и 44 864 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини