Курс
Обява
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора

ЦЕЛОГОДИШЕН КУРС ЗА ДЕЦА ПО АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК - СТАРА ЗАГОРА
Описание
Международен Център за Образование и Наука –гр. Стара Загора, предлага за деца от 1-ви до4-ти клас целогодишен курс по АНГЛИЙСКИ или НЕМСКИ език. Обучението е съобразено с нуждите и изискванията на малките ученици от първи до четвърти клас, в занятията се набляга на развитието на слуховата и зрителната памет при усвояването на езика. Курсът е много ефективен и се забелязват реални резултати още през първия месец на обучение. Занятията са съобразени с учебния процес в училище и затова нашите възпитаници са винаги най- активните ученици в училище.

Учебният материал съчетава едновременно практически занятия и граматически упражнения, съобразена с възрастта на децата и интересите им. Децата изучават нови думи и фрази, играят игри, слушат интересни истории и най-важното-общуват на АНГЛИЙСКИ или НЕМСКИ език и заедно с това истински се забавляват. При нас творчеството е основополагащ фактор при организацията на учебния процес с малките ни възпитаници, те придобиват навика да са оригинални и навсякъде да проявяват творческо мислене, което е нашата цел да развиваме.

При нас работят най-добрите педагози, познати с професионализма си в града ни .

Центъра разполага с широк двор, в който при хубаво време, децата рисуват, пеят и се забавляват.

Обучението включва

- 140 учебни часа, от 15 септември до 31 май.

- Два пъти седмично по два учебни часа.

Нашите възпитаници постигат високи резултати на изпити, състезания, олимпиади и матури, резултати на които връстниците им могат само да се възхищават.

Подхождаме с внимание към всеки родител проявил интерес, заповядайте при нас, за да работим заедно за просперитета на нашите деца:

Адрес: гр. Стара Загора, ул.”Васил Априлов” 3 /Уличката срещу входа на хотел “Верея” до лятно кино “Септември”/ тел.042/ 65 65 75 ; 0893 55 65 50 nauka_stz@abv.bgЦена на курса:
1 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Английски език
Начална дата:
15.09.2009
Крайна дата:
31.05.2010
Място на провеждане:
Стара Загора
Адрес:
"Васил Априлов"3
Телефон:
042 65 65 75 :0893 55 65 50
Лице за контакт:
Организация:
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора
Емайл:
nauka_stz@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 350 автобиографии и 39 500 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини