Курс
Обява
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси

КУРС НЕМСКИ ЕЗИК С ВАУЧЕРИ ЗА НАЧИНАЕЩИ
Описание
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към “ЗЕНИТ 94” ООД

Лицензиран от НАПОО с № 200312081 / 14.09.2004г.ОРГАНИЗИРА КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК - СИСТЕМА TANGRAMОбучаващите се по Tangram Aktuell много бързо са в състояние да използват немския език активно и креативно в ежедневни ситуации. Чрез тази система се достигат в най-пълна степен европейските препоръчителни рамки: комуникативната компетентност и езиковата способност. Системата започва от ниво начинаещи и в три нива покрива целия основен курс Grundstufe, достигащ до B1 от Европейската езикова рамка.Обучението е по Оперативна програма "РЧР" - схема "Аз мога" за работещи, които могат да кандидатстват и получат ваучери за БЕЗПЛАТНО обучение от Бюрата по труда по местоживеене. Формата на обучението е присъствено - дистанционна с голяма практическа насоченост. Лектори са академични преподаватели, практици в съответната област.

Вечерна група – по желание на обучаемите с посещаемост 2 или 3 пъти седмично.!!! НАЧАЛО 27 ЮНИ !!!ЛЕГИТИМЕН ДОКУМЕНТ: След завършване на курса, всеки курсист успешно издържал теста, получава легитимно удостоверение за завършване на съответното ниво.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ В ОФИСА НА ЗЕНИТ !!!
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Немски език
Начална дата:
27.06.2011
Крайна дата:
30.06.2011
Място на провеждане:
Варна
Адрес:
ул. Драгоман 5
Телефон:
052/ 611-221, 602-490, 612-723
Лице за контакт:
Светлана Симеонова
Организация:
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси
Емайл:
zenit@dir.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 924 автобиографии и 39 704 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини