Курс
Обява
English Club Easylearning

АНГЛИЙСКИ със САМОУЧИТЕЛ
Описание
Нямате време за уроци?Нямате време за курсове?А трябва да научите АНГЛИЙСКИ!Решението за Вас е нашия САМОУЧИТЕЛ.Разработен е в 3 нива:

- за начинаещи;

- основен английски;

- английски за средно напреднали.Комплектът за всяко ниво съдържа:

* учебник с учебна тетрадка;

* 4 CD или аудиокасети (по избор).Цена на комплект: 40 лв.Учебниците за всяко ниво са уникални като разработка и са предназначени изключително за българи, изучаващи английски език. Съдържат по 14 теми, в които текстовете са представени под формата на диалози, отразяващи типични житейски, професионални и бизнес ситуации. Репликите са взети от реално използвания разговорен език. Всички нови думи и изрази към всеки урок са преведени на български, а съответната граматика накратко и достъпно е систематизирана и обяснена на български. Така всеки учебник обединява полезните качества на разговорник, речник (с обем средно от 1500 - 2000 думи и изрази) и граматика по английски език. Всеки учебник е едно компактно, лесно за използване и универсално помагало.Чрез учебните тетрадки Вие затвърждавате и проверявате натрупаните знания, работите върху писмената си култура по английски.Най-важни са, разбира се, аудиозаписите. На фона на специално подбрани барокови пиеси англоговорящи диктори-професионалисти изчитат диалозите и всички нови думи и изрази към съответната тема заедно с техния превод.

Съчетанието между специалната музика и мелодиката на английската реч предизвиква бързо и продължително хармонизиране на функциите на мозъка. По този начин се разграждат съществуващи блокади и у Вас се поражда радостна и лишена от стрес нагласа.

Така настроени Вие започвате да учите. Чрез разнообразното комбиниране на елементи на отпускане и активиране Вашето внимание се запазва постоянно. Създаденото по този начин удоволствие от ученето незабележимо, но ефективно усилва Вашата мотивация.А истински мотивирани Вие, без съмнение, ще намерите най-добрия път към успеха!Така че, нека да започнем!Телефони за поръчка: 032/ 62-63-32; 032/ 66-91-73.
Цена на курса:
40 лв.
Вид на курса:
Категория:
Английски език
Начална дата:
05.10.2005
Крайна дата:
05.10.2005
Място на провеждане:
Пловдив
Телефон:
032/ 626332
Лице за контакт:
Кацарова
Организация:
English Club Easylearning
Емайл:
elisaveta_markova@yahoo.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 061 автобиографии и 39 433 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини