Курс
Обява
АГЕНЦИЯ АН-МАРИ

Специализиран компютърен курс
Описание
НОВО!!! учите в реална работна среда

Обучавате се с помощта на специализирани учебни филми и реални работни казуси за електронно деловодство „Контейнер за входяща кореспонденция” и за организиране на програма и приоритет на задълженията „Казус организирай графика на прекия си Мениджър”БЕЗПЛАТНО само за нашите курсисти програмата за електронно деловодство – ЕЛЕКРОННИ ДНЕВЦИ + ДИСК с разработена търговска кореспонденция на български и английски език, документи и формуляри по БДС и други помощни програми.В КРАЯ НА НАШИЯ КУРС ВИЕ ЩЕ МОЖЕТЕ СВОБОДНО ДА:Работите с програмите WORD EXCEL INTERNET OUTLOOK EXPRESS.

Ще можете да съставяте и оформяте на компютъра бизнес кореспонденция – писма, факсове, E-mail.

Ще можете да оформяте формуляри, служебни бележки, заповеди, молби, уведомления и други административни документи.

Вие ще можете да водите електронно деловодство и да работите с електронен органайзер за съставяне на дневна, седмична и месечна програма, като и да планирате задачи и проекти.

Ще оформяте свободно визитки, надписи за класьори, надписи за дискове, самозалепващи се стикери за пликове за писма в WORD, като и да записвате дискове със записвачка на компютъра.

В EXCEL Вие ще можете да изчислявате ДДС, разходи и приходи, сортиране по списъци, калкулации на цени и да ги представяте в графичен вид.

Ще придобите умения да работите със складова програма и да издавте фактури на компютъра, като и да оформяте ПКО, РКО и платежни нареждания за банката на компютъра.

Повече информация и пълната програма на курса можете да видите на

www.an-mary.com

ЗА ВРЪЗКА С НАС 02 987 66 97 489 50 65 GSM M-TEL 0887546104

VIVATEL 0878 542120 E-mail; office@an-mary.com

започванe

август 3 10 17 24 31

септември 7 14 21 28
Цена на курса:
200 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Компютърен курс
Начална дата:
01.08.2009
Крайна дата:
30.09.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
02/4895065
Лице за контакт:
Панева
Организация:
АГЕНЦИЯ АН-МАРИ
Емайл:
jobs@an-mary.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 944 автобиографии и 39 707 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини