Курс
Обява

Курсове по маникюр, ноктопластика, педикюр, козметика, фризьорство - европейски стандарти на обучение!
Описание
УЦ СТИЙЛ е лицензиран представител на ПГ Княгиня Евдокия с дългогодишен опит в организирането на професионални курсове. Успешно завършилите получават държавна диплома, издадена от Министерството на образованието и науката.

А ето и най-важното:

-продължителност на курса по фризьорство - 3 месеца

-форма на обучение вечерни, съботно-неделни и дневни курсове, ускорени

-цени:

400 лв.- фризьорство, 400 лв. - козметика, 200 лв - маникюр, 200 лв. педикюр, 200 лв. ноктопластика, 450 лв. - комбиниран курс от маникюр, педикюр, ноктопластика.

-място на провеждане на заниманията: София, ул. Екзарх Йосиф 7 /близо до Централни Хали/

Осигуряваме модерно обучение по европейски стандарти, в малки групи. Изключително много се акцентира на практиката, за да се усвоят и усъвършенстват техниките на работа.На всеки курсист се отделя специално внимание и се прилага индивидуален подход, съобразен с неговите възможности.Осигуряваме работа на желаещите, след завършване на курса. Няма допълнително заплащане, всичко е включено в цената. Доказателство за качеството на услугата, която Ви предлагаме, са многобройните луксозни салони, открити от наши курсисти и тяхната взискателна и постоянна клиентела.

Заповядайте при нас, ако желаете наистина да се научите да работите, а не просто да имате някаква диплома.Очакваме Ви! За нас ще бъде удоволствие да работим с Вас! За повече информация: GSM: 0886146666, тел. 02/9834034 , Ралица Ангелова
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Фризьорски курс
Начална дата:
13.07.2009
Крайна дата:
31.12.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
0886146666
Лице за контакт:
Ралица Ангелова
Организация:
УЦ СТИЙЛ
Емайл:
ralistill@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 916 автобиографии и 39 701 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини