Курс
Обява

Курсове по английски език от стажант преподаватели
Описание
АВО-Бел Училище за английски език е основано през 1990г. и е единственото училище в България, което придобива статут на езиков център-партньор на веригата от езикови колежи Bell Cambridge.

АВО-Бел е първото училище в страната, подготвило успешно курсисти за придобиването на престижните безсрочни дипломи за владеене на английски език, издавани от университета Кеймбридж.

АВО-Бел е единственото училище в България, което Университета Кеймбридж одобрява да провежда курсове за придобиване на международно валиден документ за правоспособност на преподаватели по английски език – CELTA и DELTA.CELTA курсове в AVO-Bell. Уникална възможност да бъдете обучавани стажант преподаватели по английски език. Курсът ще Ви помогне да подобрите разговорните си умения, да преодолеете езиковата бариера и страха при контактуване с чужденци. Практическите занятия на CELTA курсовете се провеждат в групи на нива: А1 (първо ниво) и В1 (трето ниво - средно напреднали). За да се включат в тях, курсистите залащат символична цена. Занятията са с период на провеждане през юли и август, всеки ден от понеделник до петък от 14.00 до 16.30 часа, на бул. Дондуков 64. Цената за двуседмично посещение е 40 лв., като при 80% присъствие получавате обратно 20 лв в последния ден на курса. Цената за четириседмично посещение е 50 лв. - при 80% присъствие получавате обратно 20 лв. в последния ден на курса.
Цена на курса:
40 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Английски език
Начална дата:
02.07.2009
Крайна дата:
28.07.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
943-3-943; 0896 896 896
Лице за контакт:
АВО-Бел
Организация:
АВО-Бел
Емайл:
p.cherkezova@avo-3.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 910 автобиографии и 39 691 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини