Курс
Обява

Курс за обучение на специалисти по здравословни и безопасни условия на труд, членове на КУТ и ГУТ
Описание
Програмата покрива изискванията към работодателите за ежегодно повишаване на знанията по безопасност, хигиена на труда и противопожарна охрана на длъжностните лица за провеждане на инструктажите във фирмата и на представителите от комитетите и групите по условия на труд.ВАЖНО: На участниците ще бъде издаден документ изискван от Наредба № 4 от 31.11.1998 г. и Наредба № 3 от 14.05.1996 г.Темите включени в програмата са:

Нормативна уредба по безопасност и здраве при работа и хармонизирането й с правото на ЕС. Организация на дейността по безопасност и здраве при работа в предприятието (органи по БЗР, СТМ, КУТ, разработване на правила на предприятието, практически подходи в работата на предприятието). Трудови злополуки и професионални болести – установяване, разследване, регистриране.

Новости в нормативната уредба по безопасност и здраве при работа. Задължителни и препоръчителни документи по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Практически съвети по провеждане на инструктаж на работното място.
Цена на курса:
144 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
26.06.2009
Крайна дата:
26.06.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
02/851 88 27, 0895456129
Лице за контакт:
Паша Стаевска
Организация:
ЕСКАРГО 2002 ООД
Емайл:
staevska@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 041 автобиографии и 39 427 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини