Курс
Обява

Немски език ІІниво,старт веднага!
Описание
ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага обучение по Немски език в 100 учебни часа. Езикът се изучава по много добра немска система - THEMEN NEU. Лексиката застъпена в учебния материал е над 1800 думи. Възпроизвеждане на реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Преподавателите са филолози с богат опит и стаж в преподаването на чужди езици. Работи се в малки групи от 6–8 човека, като се обръща индивидуално внимание на всеки един курсист. Възможност за провеждане на обучението през седмицата в удобно за Вас време – сутрешни, следобедни, вечерни, както и съботно-неделни групи. Определяне на нивото на езика по европейската езикова рамка. След полагане на успешен заключителен тест се издава заверено,легитимно удостоверение за завършено ниво (лицензирани сме към МОН). Възможност за разсрочено заплащане на таксите(без оскъпяване),отстъпки за двама!

За повече информация, заповядайте при нас на адрес:гр.Пловдив,бул Цар Борис ІІІ Обединител 52, вх. В,ет.1, офис 1./В масивната кооперация на самия булевард,с-у сградата на Водната палата/тел.032 629027;0895/62-24-71; interalliance1@abv.bg; Skype –interalliance1
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Категория:
Немски език
Начална дата:
30.04.2009
Крайна дата:
07.05.2009
Място на провеждане:
Пловдив
Телефон:
032 629027
Лице за контакт:
Интер Алианс
Организация:
Интер Алианс
Емайл:
interalliance1@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 910 автобиографии и 39 692 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини