Курс
Обява

ИНТЕР АЛИАНС предлага обучение по над 10 европейски и редки езици за начинаещи и напреднали
Описание
ИНТЕР АЛИАНС предлага обучение по над 10 европейски и редки езици за начинаещи и напреднали -Английски,Немски,Френски,Испански,Италиански, Гръцки,Чешки,Руски,Турски и много др.

С висок стандарт на преподаването,осигурен от квалифицирани преподаватели и съвременна учебна база. Системите, с които ние работи са съобразени със съвременните постижения на методиката на чуждо езиковото обучение. Лексиката застъпена в учебния материал е над 1800 думи. Възпроизвеждане на реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Преподавателите са филолози с богат опит и стаж в преподаването на чужди езици. Брой на курсистите в група 6–8 човека. След полагане на успешен заключителен тест се издава заверено, легитимно удостоверение за завършено ниво. Предлагаме качествено обучение с висока ефективност. Възможност за разсрочено заплащане на таксите /без оскъпяване/, отстъпки за двама, групи и корпоративни клиенти.

За повече информация,заповядайте при нас на адрес: гр Пловдив,бул.Цар Борис ІІІ Обединител 52,вх.В,ет.1,офис 1./В масивната кооперация на самия булевард,с-у сградата на Водната палата/

тел.032 629027;0895/62-24-71;interalliance1@abv.bg
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Категория:
Други езици
Начална дата:
22.04.2009
Крайна дата:
26.04.2009
Място на провеждане:
Пловдив
Телефон:
032 629027
Лице за контакт:
Славчев
Организация:
Интер Алианс
Емайл:
interalliance1@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 059 автобиографии и 39 432 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини