Курс
Обява
АРГО ИМПЕКС-ООД

ФРИЗЬОРСТВО - НИВО MASTER
Описание
Фризьорство-ниво MASTER

Център за професионална квалификация – АРГО ИМПЕКС организира курс второ ниво по Фризьорство: Мастер ниво

• съботно-неделна форма на обучение;

• продължителност – 636 учебни часа (3 месеца);

• цена – 1530 лв.Курсът представлява висша степен обучение в професията.

Учебната програма включва всички модули от ниво-1, като в добавка към тях се изучават специфични тънкости на занаята. Добавени са още модули от програмата на МОН за фризьорство, касаещи по специални техники и похвати, по-трудно изпълними прически, диагностика на скалпа и косата. Часовете по практика на колориметрията ще се водят от професионални инструктори на KLERAL SYSTEM – Torino, ITALYЦПО-АРГО ИМПЕКС разполага с много добра материална база и квалифицирани преподаватели.Центъра е лицензиран с Лиценз № 200812716 на основание чл. 42, т. 2 от Закона за професионалното образование и обучение с решение на Управителния съвет на НАПОО (Националната агенция за професионално образование и обучение) към Министерски съвет на Република България.След успешно полагане на държавен изпит на курсистите се издава „Свидетелство” за професионална квалификация. Документът дава право на притежателя да открива фризьорски салони на територията на страната и Европейския съюз.

Продължителност : 12 седмици

Начало: 01.04.2009 г.

Краен срок за записване: 27.03.2009 г.НОВО! Добра и прогресивна кариера

По желание на завършилите успешно ниво-2 „Мастер”, могат да държат изпит в Академията на KLERAL SYSTEM в Торино , Италия за придобиване на италианска диплома за фризьор.

Цената до Италия е 350 (триста и петдесет) евро. В цената влизат: пътни, нощувки, храна и издаване на диплом от Академията в Торино, Италия.

Повече информация за този курс може да получите на място в центъра
Цена на курса:
1530 лв.
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Фризьорски курс
Начална дата:
01.03.2009
Крайна дата:
01.06.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
02 851 91 61
Лице за контакт:
Христофор Лилов
Организация:
АРГО ИМПЕКС-ООД
Емайл:
argoimpex@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 008 автобиографии и 39 413 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини