Курс
Обява

Професионален мениджмънт и маркетинг
Описание
Курсът "Професионален мениджмънт и маркетинг" на M3 Communications College е предназначен за придобиване на компетенции за успешна професионална реализация в областта на мениджмънта - ефективно управление на фирма или екип, както и в маркетинга и маркетинговите комуникации. Програмата включва базисни знания за управление на икономически процеси, екипи, бизнес и маркетингови стратегии, създаване и налагане на нови марки и управление на фирми и отдели, на бизнес и брандинг проекти.Обучението е базирано не само на основни теоретични познания, но и върху изучаването на най-успешните практики от световния и българския бизнес, и по-специално на антикризисния мениджмънт.Хорариум: 300 академични часаКурсът е лицензиран от МО. След полагане на изпит получавате

сертификат за професионална квалификация.Можете да изберете и дистанционна форма на обучение през интернет.Възможно е разсрочено плащане.Намаление за студенти - 10%. За завършили M3 Communications College - 15%.
Цена на курса:
2200 лв.
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
11.05.2009
Крайна дата:
30.09.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
02/951 67 75
Лице за контакт:
Велина Великова
Организация:
M3 Communications College
Емайл:
college@m3bg.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 411 автобиографии и 39 522 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини