Курс
Обява

УСПЕЙ КАТО ТЪРГОВЕЦ
Описание
І. Описание

Курсът е предназначен за тези, които продават или искат да се занимават с продажбата на стоки и услуги. Задачите са: овладяване на необходимите за всеки акт на покупко-продажба умения и подобряване професионално значимите качества на хората, заети в тази сфера. Акцентира се върху типове продаващи служители /агент, продавач, консултант/, фази на продажбата, интервенции за оказване влияние върху клиента, невербално поведение. Курсът е лекционен и практически, включени са интерактивни игри и тестове.

ІІ. За кого е предназначен курса:

1. Всички, които желаят да се развиват в облатта на търговията, но нямат предварителен професионален опит.

2. Търговски представители, консултанти по продажби, банкови служители, както и всички, които в ежедневната си работа предлагат продукти и услуги и се стремят да постигнат определени продажбени цели. За тези, които имат малък опит свързан с продажбите или за тези, които искат да подобрят и увеличат наличните си умения за продажба.
Цена на курса:
100 лв.
Вид на курса:
Категория:
Други курсове
Начална дата:
06.03.2009
Крайна дата:
31.03.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
0885603790; 02 9819027
Лице за контакт:
Мария Благоева
Организация:
DAREX LTD
Емайл:
hrdarex@mail.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 197 автобиографии и 44 868 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини