Курс
Обява
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА НАЧИНАЕЩИ - NEW HEADWAY BEGINNER начало 11.01.2010г.
Описание
Описание АНГЛИЙСКИ ЕЗИК по система NEW HEADWAY - Third edition

*New Headway Beginner – Това ниво е за всички онези, които се притесняват, че нямат никакви познания по езика или, че е минало доста дълго време от годините, когато са изучавали английски в училище предлагаме:английски език за "ABSOLUTE BEGINNERS" - абсолютно начинаещи. 50 учебен часов курс , с който Ви гарантираме стабилно и сигурно начало, което Ви дава възможност да проведете елементарен разговор при запознанство, включващ представяне - име, възраст, семейно положение, работа, свободно време и хоби.

Подготвят Ви висококвалифицирани преподаватели-филолози, внимателно подбрани с доказана квалификация и умения.ЛЕГИТИМЕН ДОКУМЕНТ: След завършване на обучението, всеки курсист получава удостоверение за завършване на съответното нив след провеждане на изходящ тест.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ, ЗАПОВЯДАЙТЕ В ОФИСА НА ЗЕНИТ в гр. Варна на на ул. "Драгоман " № 5 , ет. 3 или се обадете за повече информация на 052/ 602-490
Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Английски език
Начална дата:
08.01.2010
Крайна дата:
11.01.2010
Място на провеждане:
Варна
Адрес:
ул.Драгоман 5, ет.2
Телефон:
052/ 611-221, 602-490, 612-723
Лице за контакт:
Светлана Симеонова
Организация:
ЗЕНИТ - Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси
Емайл:
zenit@dir.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 002 автобиографии и 39 408 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини