Курс
Обява
Девелопа Консулт

Системен анализ
Описание
“ДЕВЕЛОПА Консулт” предлага специални цени за тези от Вас, които решат да използват лятното затишие за обучение:



През м. Август ще се проведе курса “Системен анализ”, подходящ за специалисти от ИТ фирми и отдели, работещи като бизнес и системни аналитици, разработчици на софтуер, дизайнери и други, които желаят да разберат концепциите на обектно-ориентирания анализ и проектиране.



Курсът запознава с типичните задачи и отговорност на системния анализатор и е фокусиран върху нужните знания и умения за идентифициране и анализиране на потребителските изисквания с подходящи методи и техники за проучване; техники за верификация с цел осигуряване на цялостност, точност и непротиворечивост; намиране на подходящи решения с използване на техники за решаване и представяне на проблеми. Специално внимание е отделено на обектно-ориентирания анализ и универсалния език за моделиране UML. Методологиите и техниките за системен анализ са основната част от този курс, който ще улесни участниците в него да прилагат тези методи за по-добро проектиране на обекти, ще ги запознае с типичните задачи в процеса на системен анализ и тяхната последователност, ще ги научи да използват различни UML диаграми.



За допълнителна информация и регистрация:

E-mail: developa@developaconsult.com

www.developaconsult.com

Телефон (02) 951 56 46
Цена на курса:
450 евро
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
11.08.2005
Крайна дата:
24.08.2005
Място на провеждане:
София
Телефон:
9515646
Лице за контакт:
Вера Зафирова
Организация:
Девелопа Консулт
Емайл:
vzafirova@developaconsult.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 257 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини