Курс
Обява

КУРСОВЕ ПО ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Описание
Българската юридическа асоциация на Международната организация за развитие на правото със седалище Рим /ИДЛО/ организира за пета поредна година курсове по юридически английски език.І. ОСНОВЕН КУРС:Обучението се води по специално разработена програма от адвокат Албена Симеонова, която е с квалификация по право и английска филология.Курсът е предназначен за практикуващи юристи и преводачи, както и за студенти по право или международни отношения. Целта на обучението е да бъде усъвършенствана специфичната лексика в области на правото като търговско право, дружествено право, облигационно право, вещно право, трудово право, граждански процес и др. Активно се развиват четирите основни езикови умения – четене, писане, слушане, говорене.Продължителност на обучението - 100 учебни часа. Групи – 12-14 човека, което гарантира индивидуален подход при преподаването. Запълват се по реда на записването.Начало 24 февруари, провежда се във вторник и четвъртък от 17.00 и от 19.00 часа, лекциите са по три учебни часа. Курсът продължава до края на месец юни 2009 година.Такса за участие: 450 лева, платими на две вноски по 250 лева и 200 лева, или 430 лева при пълно заплащане на курса. Записването се потвърждава с плащане в едноседмичен срок от заявяване на участието.След успешно завършеното обучение Българската ИДЛО Алумни Асоциация издава сертификат на курсистите.

ІІ. КУРС ЗА ПОЛАГАНЕ НА ИЗПИТ ЗА ILEC:Обучението се води от адвокат Албена Симеонова.Курсът е предназначен за полагане на изпита, организиран от Британския съвет, за получаване на международно валиден сертификат на Университета Кеймбридж за юристи – ILEC (International Legal English Certificate). Подходящ е за желаещите да положат изпита ILEC през месец май 2009 година. Необходимо е курсистите да имат общо ниво на английски Upper-Intermediate или по-високо , както и начални познания по правен английски.Начало 25 февруари, провежда се в сряда и петък от 17.00 и от 19.00 часа, лекциите са по три учебни часа.

Такса за участие: 400 лева, платими на две вноски по 200 лева, или 380 лева при пълно заплащане на курса. В цената не е включен учебник. Записването се потвърждава с плащане в едноседмичен срок от заявяване на участието.За информация и записване:Българска ИДЛО Алумни Асоциация

1463 София, ул. “ Тунджа” № 27

e-mail: bgidloaa@mail.orbitel.bg

тел. 851 11 21

GSM 0887 423 336 Рубина Минкова
Цена на курса:
450 лв.
Вид на курса:
Вечерен
Категория:
Английски език
Начална дата:
24.02.2009
Крайна дата:
30.06.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
0887 423 336
Лице за контакт:
Рубина Минкова
Организация:
Българска ИДЛО Алумни Асоциация
Емайл:
bgidloaa@mail.orbitel.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 924 автобиографии и 39 705 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини