Курс
Обява
CompaSSpa

членство
Описание
"ISPAM & TOURISM" е международна неправителствена организация/асоциация/, която чрез платимо годишно членство извършва консултация по откриване на СПА- балнеообекти и обекти третиращи лечение,профилактика и разкрасяване от водата.Изготвяне на менюта съобразени с категоризацията на СПА- обекта.Обучава и определя степен на квалификация към персонала.Международно акредитира и извършва застраховане към СПА обекти и СПА персонал. Обединява и популяризира СПА и Уелнес дестинации. Чрез професионалните си електронни и печатни издания рекламира регулира и направлява СПА балнеология и курортология,СПА туризъм,туризъм за трудно подвижни и други групи хора нуждаещи се от профилактика, лечебна курортология и разкрасяване. Като международни дестинации за спа туризъм,-ИСПАМ подпомага туристически агенции и институции подържащи и презентиращи международният СПА етичен кодекс.



ИСПАМ - БЪЛГАРИЯ е неотлъчен и постоянен партньор на международният офис. Като изключителен представител ние ще продължим да спазваме и съблюдаваме международните СПА етични правила.Ще съблюдаваме развитието на СПА туризма в България и Балканите, като неотлъчно ще бъдем до вас - "Бодиуърк" и спа-терапевти, спа хотели, спа и уелнес студия и кабинети,спортно възстановителни центрове, туристически бюра и агенции презентиращи СПА.



-И всички ВИЕ нуждаещи се от правилната посока за СПА балнеология и лечебна курортология!



-Оставаме вашият верен партньор в консултация по проектиране и обзавеждане на СПА обекти. -Обучаваме на място подбран от вас или предложен от нас персонал.-Предлагаме картотека за повече от 3800 СПА терапевти!



-Протегни приятелски ръка - Намери партньор във всяко СПА!



Уважаеми СПА-терапевти и СПА-работници,



ИСПАМ Ви дава възможността да се реализирате професионално. Възползвайте се от възможностите на нашите видове членство – почетно, удостоверено, професионално, сертифицирано и редово членство. Ние ще ви презентираме пред работодател и ще ви помогнем да добиете професионална квалификация.



За повече информация може да се свържете с нас на :



София, бул."Мария Луиза" N:64 ет.1 офис-5

тел.: +359(02) 8326506

FAX: +359(02) 8322509
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
19.01.2009
Крайна дата:
19.02.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
8326506
Лице за контакт:
Ясен Ризов
Организация:
CompaSSpa
Емайл:
compasspa@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 257 автобиографии и 44 891 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини