Курс
Обява

КУРС ИСПАНСКИ ЕЗИК
Описание
ФИРМА "ИМИДЖ 79" ПРЕДЛАГА ОБУЧЕНИЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ В УДОБНО ЗА КУРСИСТА ВРЕМЕ.

ОБУЧЕНИЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ

- ИНДИВИДУАЛНО

- ГРУПОВО, КАТО ВАРИАНТИТЕ ЗА ГРУПА СА СЛЕДНИТЕ:

- ГРУПА ОТ ДВАМА

- ГРУПА ОТ ТРИМА

- ГРУПА ОТ 4 ДО 8 ЧОВЕКАСИСТЕМАТА НА ОБУЧЕНИЕ Е NUEVO VEN!Nuevo Ven е най-актуалната и популярна система за изучаване на испански език, в три нива: от А1 до B1 според Европейската езикова рамка. Създадена е през 2003 г., като авторите успешно са отразили в нея ежедневната употреба на модерния испански. Nuevo Ven има изключително практическа насоченост – граматиката и лексиката се усвояват бързо, защото са представени чрез комуникативни ситуации, взети от реалния живот. Учебникът се състои от 15 урока с по 2 части всеки, в които се срещат не само изработени с учебна цел диалози и текстове, а и истински обяви, статии и други текстове, публикувани в испанската пресаСлед успешното преминаване на първо ниво от системата Nuevo Ven курсистите ще могат да общуват свободно в следните ситуации:

• Запознанства

• Пазаруване

• Резервация на самолетни, автобусни билети, хотелски стаи.

• Уточняване на срещи, разписания на транспорта.

• Ориентиране (посоки и др.)

Също така курсистите могат да изразяват своите бъдещи планове, да говорят за минали факти, да дават заповеди, да използват глаголни конструкции изразяващи задължение, забрана, сигурност, съмнение, както и да придобият известни познания за испанската история, култура и начин на живот.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИТЕ АДРЕС И ТЕЛЕФОН.ВАРНА

УЛ. "ИВАН ВАЗОВ" 41-43 ЕТ. 1

052/699-818, 0888/403 - 888, 0896/828177
Цена на курса:
0 лв.
Вид на курса:
Категория:
Испански език
Начална дата:
12.06.2009
Крайна дата:
30.09.2009
Място на провеждане:
Варна
Телефон:
052/699-818
Лице за контакт:
Rusinova
Организация:
Imidj 79 EOOD
Емайл:
imidj@mail.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 350 автобиографии и 39 500 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини