Курс
Обява
CompaSSpa

Професионален курс по козметика
Описание
Обучението по козметика се провежда от квалифициран преподавател - медицински козметик, в действащ компактен салон намиращ се в центъра на гр. София.Там се предлагат и всички услуги като: фризьорство, козметика, маникюр/педикюр, масажи, фотоепилация и др. Курсът е индивидуален и интензивен, с продължителност 4 седмици, всеки делничен ден.



На успешно завършилите курса се предоставя професионална ориентация,безплатна регистрация за работа, интервюта с работодатели от стрaната и чужбина.



За да запазите място в курса е необходимо да внесете 50% от таксата за обучение поне 3 дни преди началото на курса и 50% при започване на обучението.



Цена: 240 EUR/480 лв. В цената са включени всички консумативи, теоретични материали, изпит и диплома. Записванията за курса стават в офиса на фирмата.



Датата за курс при индивидуалното обучение се определя за всеки отделно.
Цена на курса:
480 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
22.12.2008
Крайна дата:
31.01.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
8326506
Лице за контакт:
Ясен Ризов
Организация:
CompaSSpa
Емайл:
compasspa@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 193 автобиографии и 44 863 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини