Курс (предварителен преглед)
Обява
CompaSSpa

Курс аеробика и степ-аеробика инструктори
Описание
Обновена и в крак със съвременните тенденции програма! Курсът включва аеробика, степ-аеробика и други съвременни тенденции.Степът - многостранен и ефикасен, издръжливост, сила и координация. Какво трябва да знаем за тялото си, ВРМ - удари в минута и ритъм в музиката, фитнес със степ, хореография, Cool Down, програми за трениране и др.Базата на обучение е в центъра на София, на изключително удобно място, професионално обурудвано и компактно.

Преподавател: сертифициран персонален треньор от НСА, както и групов инструктор .

На успешно завършилите курса се предоставя безплатна регистрация, професионална ориентация, предложения за работа за стрaната и чужбина.За да запазите място в курса е необходимо да внесете 50% от таксата за обучение поне 3 дни преди началото на курса и 50% при започване на обучението.За групово обучение:Начална дата - 10.03.2008г.Цена - 220 EUR/440 лв.Индивидуално обучение:Начална дата - всеки ден;Цена - 220 EUR + 20%/440 лв. + 20%;
Цена на курса:
220 евро
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
12.05.2008
Крайна дата:
12.06.2008
Място на провеждане:
София
Телефон:
8326506
Лице за контакт:
Ясен Ризов
Организация:
CompaSSpa
Емайл:
compasspa@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 259 403 автобиографии и 39 518 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини