Курс
Обява
Център за професионално обучение

Курс “Външни ВиК мрежи” Дистанционно обучение
Описание
Професионално обучение по професия Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи, специалност Външни ВиК мрежи.

Започване веднага без изчакване на група!

Обучението в присъствена форма се провежда в учебната база на центъра. Обучението в задочна и онлайн форма е достъпно в цялата страна.

За работещите по тази професия без документ за квалификация – но с трудов стаж, Центърът организира ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Продължителност на обучението: според нуждите на курсистите и при спазване разпоредбите на закона за професионално образование и обучение и правилника за прилагането му.

Издавани документи:

- Държавно удостоверение за професионално обучение по образец № 3-37 на МОН – издава се на лице, завършило професионално обучение и успешно положило изпити за придобиване на квалификация по част от професия, за актуализиране или разширяване на професионалната квалификация.

- Държавно свидетелство за професионална квалификация по образец № 3-54 на МОН - удостоверява придобита степен на професионална квалификация след обучение по дадена професия от Списъка на професиите за професионално образование и обучение

- Безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

Курсът Ви дава възможност за придобиване на задълбочени познания и практически умения, свързани с разчитане на различни архитектурни планове и детайли, познаване на видовете улични ВиК мрежи, правилното използване на инструментите, машините и инвентарните пособия при ВиК работи. Допълнителни теми, застъпени в обучението са основни технологични правила и последователност на улични ВиК мрежи, поддръжка, ремонт и отстраняване на дефекти по водоснабдителната система.

След завършване на курса можете да работите като: Водопроводчик (външно водоснабдяване и канализация); Водопроводчик химическата промишленост; Водопроводчик кораб; Каналджия; Монтьор водопроводни тръби; Работник полагане на дренаж; Водопроводчик аварийна група.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение.

Цена на курса:
350 лв
Вид на курса:
самостоятелна/ дистанционна форма
Категория:
Други курсове
Начална дата:
19.02.2024
Крайна дата:
18.03.2024
Място на провеждане:
Варна
Адрес:
https://koventina-bg.com
Телефон:
0878783993
Лице за контакт:
ЦПО
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
cpo.konsut.dm@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 264 автобиографии и 44 889 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини