Курс
Обява
Център за професионално обучение

Курс “Монтажник на ВиК мрежи” - Дистанционно обучение /за цялата страна/
Описание
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “МОНТАЖНИК НА ВИК МРЕЖИ”, специалности: Вътрешни ВиК мрежи, Външни ВиК мрежи



ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ СФОРМИРАНЕ НА ГРУПА!

Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ, но с трудов стаж, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми за обучение, съобразени с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността, практиката се провежда в реална работна среда, на работното място или в база на ЦПО.

Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност.



Завършеното професионално обучение се удостоверява с:

- УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност – придобиване на част от професия – 350,00 лева

или

- СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност – придобиване на степен на професионална квалификация - 650,00 лева



Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.



След завършване на курса можете да работите като: Водопроводчик, Каналджия, Монтьор на водопроводни тръби, Работник - полагане на дренаж, Водопроводчик - аварийна група.



ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798.



Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му.



За контакт тел.: 0877380031

http://cpopartners.bg/

Цена на курса:
350 лв
Вид на курса:
Дистанционен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
01.08.2022
Крайна дата:
30.09.2022
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. Балша 15
Телефон:
0877380031
Лице за контакт:
Китипова
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
partners_ks@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 154 автобиографии и 44 845 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини