Курс
Обява

Курс “Външни ВИК Мрежи” Дистанционно Обучение
Описание
Професионално обучение по професия 582050 Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи, специалност 5820502 Външни ВиК мрежиЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни.

Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист.

Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут.

Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност.Обучението в присъствена форма се провежда в учебната база на центъра.

Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна.

За работещите по тази професия без документ за квалификация – но с трудов стаж, Центърът организира ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите.Сертификат: Курсистите получават лицензирано държавно Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН с международна валидност, заедно с безплатно EUROPASS приложение на български, английски и немски език.

Продължителност на обучението: според нуждите на курсистите и при спазване разпоредбите на закона за професионално образование и обучение и правилника за прилагането му.

Курсът Ви дава възможност за придобиване на задълбочени познания и практически умения, свързани с разчитане на различни архитектурни планове и детайли, познаване на видовете улични ВиК мрежи, правилното използване на инструментите, машините и инвентарните пособия при ВиК работи. Допълнителни теми, застъпени в обучението са основни технологични правила и последователност на улични ВиК мрежи, поддръжка, ремонт и отстраняване на дефекти по водоснабдителната система.

След завършване на курса можете да работите като: Водопроводчик (външно водоснабдяване и канализация); Водопроводчик, химическата промишленост; Водопроводчик, кораб; Каналджия; Монтьор, водопроводни тръби; Работник, полагане на дренаж; Водопроводчик, аварийна група

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307
Цена на курса:
350 лв
Вид на курса:
самостоятелна/дистанционна
Категория:
Други курсове
Начална дата:
19.03.2020
Крайна дата:
19.04.2020
Място на провеждане:
София
Адрес:
в цялата страна
Телефон:
0878938284
Лице за контакт:
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
cpo.konsut.dm@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 271 221 автобиографии и 42 553 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини