Курс
Обява

Безплатен курс по английски в сферата на информационните технологии за студенти и/или завършили средно образование по информатика, ИКТ, компютърни науки.
Описание
Учебен център предлага включване в безплатен курс по английски в областта на информационните технологии за студенти и/или завършили средно образование с профил информатика, ИКТ, компютърни науки. Курсовете се провеждат в присъствена / дневна или вечерна форма и са с продължителност 3 месеца. Всички учебни материали се осигуряват по програмата, включително и издаване на сертификат.Изисквания за включване в курсовете:

1. Безработни младежи на възраст до 29 години;

2. Завършено средно образование и / или студенти с профил информатика, ИКТ, компютърни науки;В програмата е включено и кратко семинарно обучение по програмиране в рамките на 6-7 дни, както и участие в практически стаж.

Моля желаещите да участват да изпратят данни за контакт на mar1973@abv.bg и ще се свържем с вас.

Цена на курса:
0 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Английски език
Начална дата:
10.01.2020
Крайна дата:
10.04.2020
Място на провеждане:
София
Адрес:
Център
Телефон:
0876031855
Лице за контакт:
Антоанета Иванова
Организация:
НПО Интелект-И
Емайл:
mar1973@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 271 221 автобиографии и 42 553 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини