Курс
Обява

Сертификационен курс "Бизнес НЛП Практик с коучинг умения"
Описание
Единственият международно акредитиран от Международната академия на НЛП треньорите (ITA) сертификационен курс за промяна в България „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“! Курса, в който промяната става възможна, човек намира вдъхновение да поеме лична отговорност за автентично лидерство и развитие на екипа и компанията.

„БИЗНЕС НЛП ПРАКТИК С КОУЧИНГ УМЕНИЯ“ Е ЗА:

- Вярващите, че могат да постигнат осъзнаване и промяна в бизнеса и живота

- Искащите да преодолеят собствените си лимити и да ги нарекат предизвикателства

- Чувстващите, че вътрешната сила и ресурси са много повече от всяка материална придобивка

- Искащите да комуникират с дълбочината на емоциите, с езика на ценностите и със силата на стратегиите – разума

- Желаещите да са лидери, но не на задачи, а на хора

- Копнеещите да са щастливи и удовлетворени чрез постигане на крехкия баланс между личния и професионалния живот

- За креативните, защото именно те раждат новите идеи и точно те трябва да могат да ни убедят в тях

- За мечтателите, които могат да променят средата, в която живеем

- За успешните, защото техният глас е сила и точно те могат да са още по-добри

ПРОГРАМАТА Е ЗА ЛИЧНОСТИ, КОИТО ПРОМЕНЯТ СЕБЕ СИ И ТРАНСФОРМИРАТ СРЕДАТА:

- Новатори, вдъхновители и визионери

- Мениджъри, търговци, специалисти по коучинг, обучители, специалист по човешки ресурси, маркетинг експерти, учители

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НЛП ТРЕНИНГ ЦЕНТЪР?

НЯКОЛКО ФАКТА, КОИТО ВЯРВАМЕ, ЧЕ СА ПРИЧИНАТА ДА СМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФЕКТИВНИ:

1. НЛП Тренинг Център: е първият и единствен сертифициращ център в България, акредитиран от Международната академия на НЛП треньорите (ITA), създадена и водена от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП подхода)

2. Програмата на курса: програмата на сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ е подготвена според стандартите на Международната академия на НЛП треньорите (ITA) и одобрена лично от Джон Гриндер

3. Сертификация: двустепенната сертификация в курса се провежда според стандартите на Международна академия на НЛП треньорите (ITA)

4. Сертификат: сертификатът, който бъдещият НЛП Практик има възможност да получи, е подписан лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, от Кармен Ст. Клер, Майкъл Керъл от НЛП Академията в Лондон, Магдалена Николова, НЛП Треньор и Юлиян Ернутеану, НЛП Треньор и е валиден в целия свят за практикуване на НЛП подхода и за преминаване към следващо ниво на обучение, а именно Мастер Практик. Сертификатът е най-високият документ, който човек може да получи в света за ниво НЛП Практик

5. Участници: Курсът е уникален с това, че 100% от участниците в него са мотивирани да тренират, споделят казуси, участват в практически упражнения и коучинг сесии и прилагат моделите и уменията.И НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ:6. НЛП Треньор: НЛП треньор на курса еМагдалена Николова, НЛП треньор, сертифициран от Джон Гриндер, бизнес коуч и организационен психолог

Основател: създател на НЛП Тренинг Център (www.nlpcenter.org) през 2009 г. и МЛС Интернешънал (www.mlc-consult.com) през 2007 г. Съосновател e на клона на Международна коуч федерация в България през 2007 г.

Организационен психолог: Магдалена Николова е магистър по организационна психология и управление на човешките ресурси от Университет на Лозана, Швейцария и Бакалавър по психология от Софийски университет. В процеса на трениране тя влиза в дълбочина във връзките между модели от организационна психология, когнитивна психология, физиологична психология, невропластичност, психолингвистика и НЛП и коучинг подхода.НЛП треньор: Магдалена Николова е единственият НЛП треньор в България, сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер и Майкъл Керъл във всички нива на НЛП. Магдалена е основател на НЛП Тренинг Център и на база професионализъм и високо ниво в работата си, успява да придобие и международна акредитация от Международната академия на НЛП треньорите на Джон Гриндер. До този момент има проведени 20 издания на сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ и 9 издания на „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ като и двата курса са лимитирани като брой провеждания на година и брой участници в група.Нейното вярване, че:

„Нашата позитивна енергия е ключът към нашия успех. Аз вярвам, че всяко човешко същество има невероятни ресурси, които веднъж отключени, могат да провокират позитивна промяна в живота ни!”

МагдаленаПАРАМЕТРИ НА КУРС „БИЗНЕС НЛП ПРАКТИК С КОУЧИНГ УМЕНИЯ“ 07 март 2020 г.

Място на провеждане: тренинг зала на НЛП Тренинг Център, ул. „Маринковица“ 7А, гр. София

Продължителност: 12 дни

Дати на провеждане:

1 модул – 07 и 08 март 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

2 модул – 21 и 22 март 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

3 модул – 04 и 05 април 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

4 модул – 25 и 26 април 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

5 модул – 16 и 17 май 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

6 модул – 06 и 07 юни 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.Финансови параметри: 1 800* лв. (без вкл. ДДС)

*В цената се включват: 12 тренинг дни с включен процес на сертификация, класьор на участника, ползване на НЛП и коучинг библиотека, участие в тренировъчни групи „Коучинг с НЛП с менторство“, индивидуална обратна връзка по имейл за задачи.ОТСТЪПКИ:

- Спестете ДНЕС 200 лв.! При записване до 31.01.2020 г. – 1 600 лв. (без вкл. ДДС). Условията са валидни при плащане на първа вноска или цялата сума преди посочената дата.

- Отстъпка при записване на група

- Специална цена при записване на един и същ участник в две или повече сертификационни програми

- При повторно изкарване на сертификационни програми „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ или „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ - отстъпка на стойност 50% от регулярната цена за такса участиеРазсрочено плащане: възможно е на 2 или 3 равни вноски

Плащане: По банков път въз основа на проформа фактура

За цялата информация за курса, подробна програма и запазване на места: info@nlpcenter.org или ни се обадете на 02 955 52 71
Цена на курса:
1800 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
07.03.2020
Крайна дата:
07.06.2020
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. "Маринковица" 7А
Телефон:
029555271
Лице за контакт:
Габриела Живкова
Организация:
НЛП Тренинг Център ООД
Емайл:
info@nlpcenter.org


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 277 194 автобиографии и 43 365 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
През лятото ще:
Работите
Учите за изпити
Почивате активно
Ще си търсите работа
Друго
RSS Новини