Курс
Обява

Сертификационен курс "Бизнес НЛП Практик с коучинг умения"
Описание
Единственият международно акредитиран от Международната академия на НЛП треньорите (ITA) сертификационен курс за промяна в България „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“! Курса, в който промяната става възможна, човек намира вдъхновение да поеме лична отговорност за автентично лидерство и развитие на екипа и компанията.

„БИЗНЕС НЛП ПРАКТИК С КОУЧИНГ УМЕНИЯ“ Е ЗА:

- Вярващите, че могат да постигнат осъзнаване и промяна в бизнеса и живота

- Искащите да преодолеят собствените си лимити и да ги нарекат предизвикателства

- Чувстващите, че вътрешната сила и ресурси са много повече от всяка материална придобивка

- Искащите да комуникират с дълбочината на емоциите, с езика на ценностите и със силата на стратегиите – разума

- Желаещите да са лидери, но не на задачи, а на хора

- Копнеещите да са щастливи и удовлетворени чрез постигане на крехкия баланс между личния и професионалния живот

- За креативните, защото именно те раждат новите идеи и точно те трябва да могат да ни убедят в тях

- За мечтателите, които могат да променят средата, в която живеем

- За успешните, защото техният глас е сила и точно те могат да са още по-добри

ПРОГРАМАТА Е ЗА ЛИЧНОСТИ, КОИТО ПРОМЕНЯТ СЕБЕ СИ И ТРАНСФОРМИРАТ СРЕДАТА:

- Новатори, вдъхновители и визионери

- Мениджъри, търговци, специалисти по коучинг, обучители, специалист по човешки ресурси, маркетинг експерти, учители

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НЛП ТРЕНИНГ ЦЕНТЪР?

НЯКОЛКО ФАКТА, КОИТО ВЯРВАМЕ, ЧЕ СА ПРИЧИНАТА ДА СМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФЕКТИВНИ:

1. НЛП Тренинг Център: е първият и единствен сертифициращ център в България, акредитиран от Международната академия на НЛП треньорите (ITA), създадена и водена от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП подхода)

2. Програмата на курса: програмата на сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ е подготвена според стандартите на Международната академия на НЛП треньорите (ITA) и одобрена лично от Джон Гриндер

3. Сертификация: двустепенната сертификация в курса се провежда според стандартите на Международна академия на НЛП треньорите (ITA)

4. Сертификат: сертификатът, който бъдещият НЛП Практик има възможност да получи, е подписан лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, от Кармен Ст. Клер, Майкъл Керъл от НЛП Академията в Лондон, Магдалена Николова, НЛП Треньор и Юлиян Ернутеану, НЛП Треньор и е валиден в целия свят за практикуване на НЛП подхода и за преминаване към следващо ниво на обучение, а именно Мастер Практик. Сертификатът е най-високият документ, който човек може да получи в света за ниво НЛП Практик

5. Участници: Курсът е уникален с това, че 100% от участниците в него са мотивирани да тренират, споделят казуси, участват в практически упражнения и коучинг сесии и прилагат моделите и уменията.И НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ:6. НЛП Треньор: НЛП треньор на курса еМагдалена Николова, НЛП треньор, сертифициран от Джон Гриндер, бизнес коуч и организационен психолог

Основател: създател на НЛП Тренинг Център (www.nlpcenter.org) през 2009 г. и МЛС Интернешънал (www.mlc-consult.com) през 2007 г. Съосновател e на клона на Международна коуч федерация в България през 2007 г.

Организационен психолог: Магдалена Николова е магистър по организационна психология и управление на човешките ресурси от Университет на Лозана, Швейцария и Бакалавър по психология от Софийски университет. В процеса на трениране тя влиза в дълбочина във връзките между модели от организационна психология, когнитивна психология, физиологична психология, невропластичност, психолингвистика и НЛП и коучинг подхода.НЛП треньор: Магдалена Николова е единственият НЛП треньор в България, сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер и Майкъл Керъл във всички нива на НЛП. Магдалена е основател на НЛП Тренинг Център и на база професионализъм и високо ниво в работата си, успява да придобие и международна акредитация от Международната академия на НЛП треньорите на Джон Гриндер. До този момент има проведени 20 издания на сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ и 9 издания на „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ като и двата курса са лимитирани като брой провеждания на година и брой участници в група.Нейното вярване, че:

„Нашата позитивна енергия е ключът към нашия успех. Аз вярвам, че всяко човешко същество има невероятни ресурси, които веднъж отключени, могат да провокират позитивна промяна в живота ни!”

МагдаленаПАРАМЕТРИ НА КУРС „БИЗНЕС НЛП ПРАКТИК С КОУЧИНГ УМЕНИЯ“ 07 март 2020 г.

Място на провеждане: тренинг зала на НЛП Тренинг Център, ул. „Маринковица“ 7А, гр. София

Продължителност: 12 дни

Дати на провеждане:

1 модул – 07 и 08 март 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

2 модул – 21 и 22 март 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

3 модул – 04 и 05 април 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

4 модул – 25 и 26 април 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

5 модул – 16 и 17 май 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

6 модул – 06 и 07 юни 2020 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.Финансови параметри: 1 800* лв. (без вкл. ДДС)

*В цената се включват: 12 тренинг дни с включен процес на сертификация, класьор на участника, ползване на НЛП и коучинг библиотека, участие в тренировъчни групи „Коучинг с НЛП с менторство“, индивидуална обратна връзка по имейл за задачи.ОТСТЪПКИ:

- Спестете ДНЕС 200 лв.! При записване до 31.01.2020 г. – 1 600 лв. (без вкл. ДДС). Условията са валидни при плащане на първа вноска или цялата сума преди посочената дата.

- Отстъпка при записване на група

- Специална цена при записване на един и същ участник в две или повече сертификационни програми

- При повторно изкарване на сертификационни програми „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ или „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ - отстъпка на стойност 50% от регулярната цена за такса участиеРазсрочено плащане: възможно е на 2 или 3 равни вноски

Плащане: По банков път въз основа на проформа фактура

За цялата информация за курса, подробна програма и запазване на места: info@nlpcenter.org или ни се обадете на 02 955 52 71
Цена на курса:
1800 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
07.03.2020
Крайна дата:
07.06.2020
Място на провеждане:
София
Адрес:
ул. "Маринковица" 7А
Телефон:
029555271
Лице за контакт:
Габриела Живкова
Организация:
НЛП Тренинг Център ООД
Емайл:
info@nlpcenter.org


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 274 875 автобиографии и 42 929 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини