Курс
Обява
БРИДА  ЕООД

Подготовка за матури
Описание
Екипът на Образователен център "СПОЛУКА"се гордее със задълбочената подготовка за изпитите външно оценяване след 7 клас и ДЗИ 12 клас по: български език и литература, математика, история, физика, английски, немски и френски език, и успешното приемане в желано училище или ВУЗ.

Групите са до 6 ученика. Таксите се заплащат месец за месец.

"СПОЛУКА" предлага и курс по езикова култура за кандидат-студенти.

За желаещите да продължат образованието си в Дания, допълване на хорариум от часове по математика, физика, и история с издаване на удостоверение, което се приема от Датските университети .

Онлайн индивидуално обучение по езици и предмети (математика, физика, химия, история) чрез SKYPE с преподавател в удобно за учащия време.

Преподаватели с научна степен и опит в методиката на преподаване за постигане на отлични резултати. Можете да се запознаете с тях на нашия сайт- www.brydabg.com .

Цена на курса:
8 лв
Вид на курса:
Съботно-неделен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
01.09.2019
Крайна дата:
13.06.2020
Място на провеждане:
Пловдив
Адрес:
бул."Княгиня Мария Луиза"№68
Телефон:
0893324800
Лице за контакт:
Н.Митева
Организация:
БРИДА ЕООД
Емайл:
miteva11@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 277 194 автобиографии и 43 365 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
През лятото ще:
Работите
Учите за изпити
Почивате активно
Ще си търсите работа
Друго
RSS Новини